To je to što me zanima!

Karamarko o Vargi: Čuo sam za njega, ali nismo surađivali

Bivši predsjednik HDZ-a kazao je da je nekoliko njegovih prijatelja Vargu preporučilo kao stručnjaka vezano uz rekonstrukciju navodne krađe na izborima 2015., no da se ona nikada nije dogodila
Vidi originalni članak

Franju Vargu, optuženom zbog izrade lažnih SMS poruka za Zdravka Mamića, ali i, prema nekim navodima, za bivšeg predsjednika HDZ-a Tomislava Karamarka i potpredsjednika te stranke Milijana Brkića, Karamarko tvrdi vidio je samo jednom u životu. 

Karamarko je za N1 kazao da su mu Vargu neki prijatelji sugerirali kao stručnjaka, a vezano uz rekonstrukciju navodne krađe na izborima 2015. On je za to tada optužio APIS, ali tvrdi da od te rekonstrukcije "nije bilo ništa". 

TVRDI NACIONAL Mamića i čovjeka koji je lažirao SMS-ove spojio je Karamarko?

Podsjetimo, prošlog petka je bivši MUP-ov informatičar Franjo Varga pritvoren zbog sumnje da je izradio lažne SMS poruke za Zdravka Mamića, a u svojem je iskazu Uskoku, prema pisanjima medija, navodno rekao da ga za slične stvari angažirali i Karamarko te Brkić. 

U srijedu je uhićen i vozač ministra Tomislava Tolušića, kum Milijana Brkića, Blaž Curić. 

AFERA LAŽNI SMS-OVI Uhićen Tolušićev vozač i Vasin kum: Dojavio je Vargi o istrazi

Njega se sumnjiči da je Vargi dojavio da mu se sprema uhićenje zbog izrade lažnih SMS-ova. 

Idi na 24sata

Komentari 32

  • ljubica ljubičica_1 27.09.2018.

    Ma kakvi!

  • nijetebriga 26.09.2018.

    Hahahaaaa cuo je za Vragu ali nisu suradjivali? sto bi tek bilo da ste suradjivali-bolje necu misliti..kao sto ne zelim mislit ni u cije ruke su stigle Hrv. putovnice -tko ih je sve dobijao dok si bio tamo gdje si bio. I tebe se HDZ rijesit treba ko ti Kosor..

  • Sandokan Janosik 26.09.2018.

    Znači lijevo krilo HDZ-a ide u obračun s desnim krilom preko Mamićeve grbače... Jbte sada shvaćam da Maminju ipak pakuju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare