To je to što me zanima!

Karamarko: Orešković će imati pravo veta na imena ministara

Razgovori Domoljubne koalicije i Mosta s mandatarom Tihomirom Oreškovićem počinju u ponedjeljak. Oni će mu predložiti svoje kandidate, ali on će ih odabrati
Vidi originalni članak

Šef HDZ-a Tomislav Karamarko najavio je na svojoj Facebook stranici kako će u ponedjeljak početi razgovori sa mandatarom Tihomirom Oreškovićem oko imena novih ministara. 

 - Gospodin Orešković ima pravo veta. Svjestan sam velikog interesa javnosti, a posebno medija da saznaju imena budućih ministara. Od sutra ćemo razgovarati o tome u kojim ministarstvima će odgovornost preuzeti ministri koje će predložiti Most, a u kojima oni Domoljubne koalicije. Istodobno ćemo mandataru predlagati i konkretne osobe za pojedine resore. Korektno je dati mu vremena da porazgovara s kandidatima i da samostalno odluči, bez ikakvog pritiska. Stanje u državi je takvo da imenovanje najkvalitetnijih ljudi nema alternativu - stoji u Karamarkovom postu na Facebooku.

Idi na 24sata

Komentari 327

  • vferari 11.01.2016.

    Ma koga više zanima to vaše kakanje,uzmite sretsto za čiščenje tojest raspišite izbore u protivnom će Milanovič imati pravo kad vam bude vratio istom mjerom samo što će ovoga puta to biti istina da ćemo imati umjesto narodne vlasti Karamarkovu ,Petrovu,i Kolindinu vlast.

  • lupi dobrić 11.01.2016.

    Je,moći će birati između lopovčine i lopovčića.

  • fredaster 11.01.2016.

    ovaj naslov ili karadzordzeva izjava ide njemu u prilog = SVE JE PREPUSTIO DRUGIMA A ON NECE NI ZASTA ODGOVARATI niti dolaziti na posao a lova do krova, sto bi crnogorci rekli: lezis i des....

Komentiraj...
Vidi sve komentare