To je to što me zanima!

Karamarko slavi rođendan: Prebrzo mu prošlo 56 godina..

Predsjednik HDZ-a zahvalio je svima na čestitkama za rođendan, a na svoju Facebook stranicu stavio je fotografiju svojih roditelja i sebe dok je bio dijete
Vidi originalni članak

Tomislav Karamarko sigurno se jako raznježio od silnih čestitki koje je dobio za svoj 56 rođendan pa je na svojoj Facebook stranici napisao sljedeće: 

Hvala vam svima na čestitkama! Prebrzo je prošlo 56 godina, a najbolje to znaju moji dragi roditelji - majka Kata i otac Martin.

Izvukao je i iz obiteljskog albuma jednu staru fotografiju gdje se kao dijete slikao s majkom i ocem. Karamarko tu nema više od možda četiri, pet godina...

Idi na 24sata

Komentari 334

  • oktopus1 27.05.2015.

    njemu da ali meni ovih zadnjih dvadeset i ne

  • SamoDesno_1 26.05.2015.

    vjerojatno ga nose sjecanja...neka srusi crvene s vlasti i imat cemo mi i bolju buducnost :)

  • DomagojTaropolu 26.05.2015.

    Od kada je Tomislav Karamarko preuzeo HDZ samo se nižu pobjede! Narod želi vođu koji će državu izvući iz krize! Karamarko je karizmatik, koji zna i hoće bolju i snažnu Hrvatsku! Čovjek zna kako i u njegovu sposobnost ne sumljam! Za razliku od Kosorice koja se dokazala spavačicom SDP-a i iskače iz njihova šešira! Što nije rekla kud Sanader tuda i ona(?) Tuđmana je izbacila iz stranke, strašno a kunula se da voli Hrvatsku! Usprkos njenim Twitter statusima, engleski joj nije jača strana! I njena ljubmora neće pomoći Milanoviću! Karamarko koa i Kolinda pobjediti će na parlamentarnim izborima jer ima pobjednički team, nova je snaga koja će državu izvući iz krize! Očistio je HDZ od foteljaša, koji su završili partijske škole! Dokazao je da se problemi mogu riješiti samo u korijenu problema kao što su kriminal i korupcija! Lustracija nije suđenje nekome ili zatvaranje nekoga, nego temeljita promjena opće društvene klime, cjelokupnoga vrijednosnog sustava, a naposljetku i provođenje rezolucija Europske komisije koje osuđuju sve totalitarizme! Pozdrav iz Rijeke!

Komentiraj...
Vidi sve komentare