To je to što me zanima!

Karamarko: U Saboru nam fale ruke, imat ćemo druge metode

Jako smo ljuti na statističku podjelu na dvije regije koja je jaki udar na razvoj Slavonije, kaže Karmarko. Rekao je da imaju metode kojima će zaštititi Slavoniju
Vidi originalni članak

Jako smo ljuti na statističku podjelu Hrvatske na dvije regije koja je jaki udar na razvoj Slavonije. Ujednačeni razvoj Hrvatske je ugrožen zahvaljujući očito interesima koji nama još nisu jasni. Nemamo dovoljno ruku u Hrvatskom saboru, ovo je prešlo sve granice, pa ćemo očito imati i neke druge metode kako da zaštitimo Slavoniju, rekao je u ponedjeljak predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko koji je sudjelovao na svečanoj sjednici Skupštine virovitičko-podravske u povodu Dana županije. 

- Pravno je to vrlo upitno. Oni su donijeli, odlukom statističkog zavoda, derogirali su jedan zakon. Zakonom o regionalnom razvoju spominju se tri regije. U strategiji razvoja isto tako tri regije…Odjedanput, su se sjetili da treba dvije regije?! Kažem, ovo je strašan udar na razvoj Slavonije. Mi ćemo se boriti da sačuvamo i zaštitimo Slavoniju - rekao je Karamarko. 

Idi na 24sata

Komentari 77

  • Atlantida_2 04.09.2012.

    Premlačivat će Slavonce na kučnom pragu ak će govorit šta protiv HDZ-a!

  • Dadohektor 04.09.2012.

    Naravno, pa uvijek se HDZ koristio nekim drugim metodama od ostatka zato nam i je ovako, ali ni ovi sada ne valjaju.Moramo totalno promijeniti svijest a za to nam treba barem 50 godina nažalost!!!

  • dren_1 04.09.2012.

    Metode represije ,pa to je potpisao voljeni vođa Tuđman. Špijun jednom špijun zauvijek.

Komentiraj...
Vidi sve komentare