To je to što me zanima!

Karamarko: Zdravstveni odgoj je uvod u ukidanje vjeronauka

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Jedan ministar govori kardinalu da je ukrao Božić. Oni svojim imperativnim tonom žele nametnuti odgoj suprotan svjetonazoru većine roditelja, rekao je Karamarko
Vidi originalni članak

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko potvrdio je kako njegova stranka čvrsto stoji na pozicijama hrvatskih biskupa kad je u pitanju zdravstveni odgoj u školama. Rekao je i kako je uvođenje zdravstvenog odgoja samo uvod u ukidanje vjeronauka u školama. Oštro je kritizirao dijalog što ga ministar Željko Jovanović vodi s oponentima u Crkvi, piše Novi list.

- Jedan ministar govori kardinalu da je ukrao Božić. Oni svojim imperativnim tonom žele nametnuti odgoj suprotan svjetonazoru većine hrvatskih roditelja i pritom krše njihovo ustavno pravo - upozorio je Karamarko. Dodao je kako bi se zdravstveni odgoj trebao uvesti kao fakultativan predmet, kao što je to i vjeronauk.

Idi na 24sata

Komentari 182

  • srozalica333 01.01.2013.

    svjetonazor većine građana je takav kakvog im nametne crkva ,jer ljudi nemaju svoje uvjerenje.Kad bi se u svemu slušale zapovijedi crkve, vjerujte mi da bi se prošlost ponovno počela dešavati.Bilo bi opet lova na vještice.Bolje je tako kako je dok se kler i nazovi vjernici ne poprave Daleko su oni od isusa.

  • Quebecois 29.12.2012.

    Pa normalno da se javio Karamarko,HDZ-ovac.. Njegova Vlada je stitila Crkvu. To njegovo javljanje je samo iz materijalne koristi,da se prije izbora Hrvati sjete kako je stitio Crkvu kao pravi Hrvat. Pravi pandur,nema sto.

  • gepard78 29.12.2012.

    najprije bi trebalo uvesti zdravstveni odgoj u crkve.

Komentiraj...
Vidi sve komentare