To je to što me zanima!

Kardiolog iz KBC-a Zagreb je zaražen korona virusom?

Kako neslužbeno doznajemo kod liječnika na Rebru sumnja se na koronu, a ministar Vili Beroš potvrdio je da postoji opravdana sumnja
Vidi originalni članak

Nakon dvoje liječnika iz KB-a Dubrava koji su pozitivni na korona virus, u nedjelju poslijepodne stigao je pozitivan nalaz za još jednog liječnika, ali ovaj put kardiologa iz KBC-a Zagreb, koji je hospitaliziran u Klinici za infektivne bolesti 'Dr. Fran Mihaljević', piše Jutarnji list.

Kako neslužbeno doznajemo, kod liječnika na Rebru sumnja se na koronu, a ministar Vili Beroš potvrdio je da postoji opravdana sumnja.

BOŽINOVIĆ NAJAVIO: 'Mjere će biti sve rigoroznije, život će nam se mijenjati...'

- Sve ide u tom smjeru da je riječ o korona virusu - rekao nam je. 

Jutarnji piše i kako je u samoizolaciji još 11 djelatnika odjela na kojem radi zaraženi kardiolog, svi oni koji su bili s njim u kontaktu pa vodstvu bolnice nije preostalo drugo do zatvaranja tog dijela kardiologije.

Oboljeli liječnik nije boravio u inozemstvu proteklih 15 dana pa se zasad ne zna kako se zarazio. Osim s kolegama, početkom tjedna liječnik je bio i u kontaktu s pacijentima.

U srijedu je pojačano kašljao te je pokrenuta procedura KBC-a o postupanju u slučaju sumnje na korona virus, a liječnik je poslan u samoizolaciju, gdje je čekao nalaz iz infektivne klinike.

Idi na 24sata

Komentari 46

  • onedollar1 16.03.2020.

    Na kraju ce nam svi doktori biti bolesni ,pa onda pacijenti tih bolnica,,a mi ostali nece nas imati tko ljeciti niti gdje ,,bolnice su se trebale najvise osigurati da ne dolazi do ovoga ..po ovom se vidi da se sve kod nas olako shvatilo i da nisu poduzete potrebne mjere

  • w5 16.03.2020.

    Wilija i ostale "strucnjake" treba pod hitno smijeniti

  • Sanjkar 16.03.2020.

    pa naravno, svi liječnici su bili na skijanju

Komentiraj...
Vidi sve komentare