To je to što me zanima!

Karikaturama Nika Titanika čestitajte prijateljima blagdane

Nova Facebook aplikacija 24sata nastala u suradnji s Nikom Titanikom omogućuje vam da odaberete jednu od pet čestitki i "zalijepite" je na zid svojih prijatelja
Vidi originalni članak

Tko voli Nika Titanika? Odgovor je, vjerujemo, svi. Zato smo vam omogućili da pomoću njegovih karikatura svojim prijateljima uljepšate božićne i novogodišnje blagdane. Naša nova Facebook aplikacija nastala u suradnji s omiljenim vam karikaturistom nudi na na izbor pet zabavnih čestitki. Nakon što se odlučite za jednu od njih, možete ju uz prigodan status "zalijepiti" na zid svojih prijatelja. 

Aplikaciju možete koristiti koliko god puta želite kako bi čestitali čim većem broju ljudi. Isto tako, čestitku možete staviti i na vlastiti zid. Ako imate otvoren Facebook profil, aplikaciji možete pristupiti OVDJE. Nadamo se da će vam se svidjeti i nemojte ju zaboraviti preporučiti svojim prijateljima te lajkati stranice 24sata i Nika Titanika :)

Idi na 24sata

Komentari 13

  • FEAR_3 26.12.2011.

    Nik Titanik je najjači, malo humora hehehehe....

  • mika_h 25.12.2011.

    dragi Niče, Hrvatska ti kliče!

  • timica2 25.12.2011.

    Prvo što ujutro pogledam i pročitam,je Nik Titanik,jer nakon toga ne moram uopće čitati ništa od tiskovnih izdanja.Svaka čast Niku Titaniku.Za mene je Zakon.!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare