To je to što me zanima!

Olujni vjetar iščupao je stablo, ogradu, nabujale su rijeke...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Jak vjetar iščupao je veliko drvo na Luščiću u Karlovcu koje je palo na parkirani automobil. I u Zagrebu vatrogasci imaju pune ruke posla s olujnim vjetrom
Vidi originalni članak

Jak vjetar iščupao je veliko drvo na Luščiću u Karlovcu koje je palo i u potpunosti prekrilo parkirani automobil, govori nam čitatelj koji je snimio fotografije. 

Karlovačka policija je oko 18 sati zaprimila dojavu o drvetu koje je palo na osobni automobil te rade na utvrđivanju vlasnika automobila. 

Jak vjetar puše i u Zagrebu. U Retkovcu je grana pala na automobil, a u Babonićevoj ulici ograda od gradilišta. 

Na Mirogoju blizu Arkada palo je ogromno stablo i slomilo ploču na grobu.

U Ilici se odlomila  grana i pala vozaču na automobil u trenutku vožnje. Na sreću nije ozlijeđen, no nastala je veća materijalna šteta.

- Razbijena je hauba, branik, vjetrobransko staklo. Još sam pregazio granu nakon što mi je pala na automobil, tako da ne znam što se još pokidalo ispod automobila - rekao je vozač te dodao kako je nevjerojatno što mu se tako nešto dogodilo.

Pozvao je vučnu službu koja je maknula auto sa ceste.

U Kapucinskoj ulici ogromno stablo srušilo se na dječje igralište i polomilo nekoliko sprava za igranje. Čitateljica koja živi odmah pored parka čula je strašnu lomljavnju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U Livadićevoj ulici palo je stablo i oštetilo dva parkirana automobila.

Zagrebački vatrogasci rekli su nam kako imaju pune ruke posla s intervencijama diljem grada. Uglavnom su to dijelovi fasade, grane, drveće, antene. Na Mirogoju je stablo palo na grobnicu. 

Nabujale rijeke u Istri

S produbljivanjem ciklone u sjevernoj Italiji u subotu, postupno su jačale i oborine na našem području. Pritom je lokalno pala obilna kiša, piše Istramet. Do 17 sati najviše kiše palo je na Labinštini. 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 41

  • vinja 13.05.2019.

    Nešto mi nije jasno. I prije je bilo jakih vjetrova pa nisu tako lako čupali i rušili stabla. Možda se oko tih stabala trebalo ranije brinuti, učvršćivanjem, sječom, piljenjem.

  • 13.05.2019.

    Evo , trebalo bi koju vjetroelektranu u zagrebu napraviti kada već imamo tako dobar vjetar.

  • sol 13.05.2019.

    Pakujte novce u vfece, selite kuce vile i imanja na neko mjesto kojeg na zemlji nema, ostat cete bistricki bokci, mislim ovi sta su pokrali hr, armagedon dolazi polako, ali sigurno nema skrivanja ha ha ha !

Komentiraj...
Vidi sve komentare