To je to što me zanima!

Karlovac: Zbog jakog vjetra srušila se skela i pala na auto

U Karlovcu se srušila skela i pala na auto. Na teren su odmah izašli vatrogasci, a iz policije su potvrdili da nitko od prolaznika ni vlasnik automobila nisu ozlijeđeni...
Vidi originalni članak

Jak vjetar u subotu je poslije 13 sati srušio zaštitnu građevinsku skelu na Banijskom mostu u Gajevoj ulici u Karlovcu. Konstrukcija koja je od ruševne zgrade štitila prolaznike i sudionike prometa srušila se na prometnicu i poklopila jedan automobil koji je u tom trenutku prolazio prometnicom uz samu zgradu. Srećom nitko nije ozlijeđen. 

Promet je u prekidu do daljnjega i preusmjerava se alternativnim pravcima. Na mjestu događaja odmah su intervenirali vatrogaci i policija. U tijeku je očevid, a po završetku će se sa prometnice uklanjati srušena skela.

Grad Karlovac javlja da će prema prvim informacijama očevid i uklanjanje skele trajat će par sati, te se mole građani da koriste alternativne pravce.

- Palo je na automobil. Šteta je velika. Hvala bogu pa nitko od prolaznika nije nastradao - rekla nam je čitateljica.

 

Idi na 24sata

Komentari 32

  • Obren257 27.03.2021.

    To je realna slika kvalitete svih uradaka ove vlasti.Medjutim pokazuje i koliko nam malo treba,da srusimo (na izborima) ovu sramotnu vlast utvrdjenu zetoncicima,koji su cvrsti kao ona skela.Odgovornost?! Svekolika opravdanja odgovornih uz grcevito drzanje za omiljene im fotelje.Nalaz istrazne komisije.Nema osobne odgovornosti odgovornih.Ustvari pronasli su jednoga manualca,koji nije imao potrebite kvalifikacije.

  • wooly 27.03.2021.

    Na tom dijelu nogostup jako visi a intelektualci su metnuli reklamne tkanone pa su napravili jedro od parsto kvadrata.

  • tuti fruti 11 27.03.2021.

    to kada djeca dođu postavljat skelu bez iskustva.

Komentiraj...
Vidi sve komentare