To je to što me zanima!

Karlovački poštar maznuo je starijima 4900 € invalidnine, Covid dodataka... 'Nisam kriv'

On je od sedmero umirovljenika uzeo oko 4900 eura. Krivotvorio je njihove potpise, a tijekom istrage se branio kako on nije nikakav novac uzeo
Vidi originalni članak

Karlovački poštar (36) dobio je otkaz jer je tijekom travnja i svibnja 2021. godine u Karlovcu u više navrata zadržao Covid dodatke umirovljenicima, invalidnine Centra za socijalnu skrb te gotovinske isplate od HŽ-a. Tužitelji traže 11 mjeseci uvjetnog zatvora i povrat novca oštećenima, doznaje Danica.hr. On je od sedmero umirovljenika uzeo oko 4900 eura. Krivotvorio je njihove potpise, a tijekom istrage se branio kako on nije nikakav novac uzeo.

TRAŽIO POVRATAK NA POSAO Poštar dobio otkaz, nije uručio 1000 pošiljki: Sindikat ga brani

- Već pet godina potpisujem te ljude jer su stari. To je uputa pošte jer inače mi ne bi stizali napraviti sav posao. Tako rade i drugi poštari. Osim toga, novi šef nam je u travnju davao nove poslove pa sam ja negodovao jer sam radio od pola šest ujutro do pet popodne - pravdao se pa dodao:

- Tako jednom nisam došao na posao jer više nisam izdržao pa su mi vjerojatno službeno prekinuli radni odnos. Poznajem svih sedam ovih ljudi, njihove novce nikad nisam uzeo - branio se poštar.

Njegovu obranu su opovrgnuli oštećenici, a nakon otkaza, zaposlio se kao kuhar.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • PlaviZg🔵 25.03.2024.

    Jos jedan iz plave stranke?

Komentiraj...
Vidi sve komentare