To je to što me zanima!

Karta sukoba: Ovdje možete pratiti vojne akcije u Ukrajini

Ukrajinski predsjednik proglasio je ratno stanje i pozvao sve građane na mobilizaciju. Poručio je kako će dati oružje svima koji se žele boritit za obranu zemlje
Vidi originalni članak

Od jutra traje granatiranje ukrajinskih gradova, Vladimir Putin jutros je nešto prije 4 sata najavio početak invazije na Ukrajinu.

Ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenskij proglasio je ratno stanje i ozvao građane na mobilizaciju, kazavši kako će dati oružje svima koji se žele boriti za obranu svoje zemlje.

MINISTAR VANJSKIH POSLOVA Grlić Radman: Razgovarao sam s veleposlanicima, Hrvatska oštro osuđuje ruske napade'

Svjetski čelnici osudili su ruske napade na Ukrajinu i najavili dodatne sankcije, a napade su osudili i hrvatski čelnici koji su poslali poruku solidarnosti s Ukrajinom i najoštrije osudili ove napade.

POZIVA GRAĐANE NA NOVAČENJE Zelenskij: Svaki Ukrajinac će odlučiti o budućnosti zemlje

Na ovoj karti možete u realnom vremenu pratiti sve vojne akcije na ukrajinskom teritoriju.

POGLEDAJTE VIDEO: UŽIVO O RATU UKRAJINA RUSIJA

Idi na 24sata

Komentari 225

  • T'jt-šmznm 27.02.2022.

    I opet ameri skuhaše sebi toliko željeni rat. Željeli su ukrajinu u nato, iako su znali da je dogovor bio da ukrajina nesmije u nato i to su forsirali. Sad na kraju ponovo nedužni ljudi pate zbog njihove proždrljivosti.

  • otocanintaurus 26.02.2022.

    Masakr u Odessi. Netko ce odgovarat ako ovi kapituliraju, zato svoje guzice stite nevinim ukrajinskim gradanstvom.  Ironicno Putina usporeduju s Hitlerom, dok su isti poslije EuroMaidana, pod sponzorstvom nove vlade marširalo po Kijevu s bakljama i svastikama.

  • sinisabudimir 26.02.2022.

    Bez obzira na milione žrtava Ukrajina mora u NATO posto poto ! Ludost !

Komentiraj...
Vidi sve komentare