To je to što me zanima!

Kasparov: 'Ukrajina krvari bez oružja kojeg i dalje čekaju'

Profiteri i pomiritelji, radeći s Putinom ili za njega, poput Kissingera, pridružuju se lažnim "mirotvorcima" u Francuskoj i Italiji kako bi poslali još Ukrajinaca u pakao ruske okupacije, napisao je Kasparov
Vidi originalni članak

Tri mjeseca od početka Putinovog genocidnog u Ukrajini, njegov "tim za spašavanje" ponovno se okupio. Šefovi država, mediji, stručnjaci, svi uobičajeni osumnjičenici željni očuvanja užasnog statusa quo i žrtve tisuća ukrajinskih života i nazivaju to mirom, napisao je na Twitteru bivši šahist Gari Kasparov.

'PRETVARA SE DA POBJEĐUJE' Kasparov: Ovi uvjeti se moraju ispuniti da Putin ode s vlasti...

Komentirao je kako je Vladimir Putin nastavio raditi sve ono što radi posljednjih osam godina.

- Ukrajina krvari, bez oružja kojeg su tražili. Putin se žuri prisvojiti još više ukrajinskog teritorija. Izdaje putovnice i valute, ubija i deportira tisuće u Rusiju, kao što je radio proteklih osam godina u Krimu i Donbasu.

Osvrnuo se i na sve one koji stoje uz ruskog predsjednika.

- Profiteri i pomiritelji, radeći s Putinom ili za njega, poput Kissingera, pridružuju se lažnim "mirotvorcima" u Francuskoj i Italiji kako bi poslali još Ukrajinaca u pakao ruske okupacije. Tko su oni da Ukrajincima govore kako da žive i umru? - poručio je.

Smatra kako Putin želi čim prije osvojiti što veći dio Ukrajine.

- Putin zna da će oružje stići u Ukrajinu, za manje od mjesec dana, pa očajnički želi gurnuti priču o zastoju, postići prekid vatre koji neće poštovati. Tako će konsolidirati teritorij, nastaviti aneksiju i likvidirati svaki otpor. Već je to radio.

USPJEŠNI RUSI Rusija uvrstila Kasparova i Hodorkovskog na popis 'stranih agenata' za Ukrajinu

- Putinov tim za spašavanje ne srami se niti nakon užasa u Mariupolju i Buči. Urednici i dalje pozivaju na skretanje s rampi i dogovore s ratnim zločincem. Kad bi barem ovi miritelji, zdravi i dobro nahranjeni, imali desetinu hrabrosti koju Ukrajinci imaju pod vatrom - dodao je Kasparov.

'Dajte Ukrajini ono što treba', za kraj je dodao Kasparov i poručio: Dok god se borimo možemo pobijediti.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 22

  • žganček 01.06.2022.

    kaze lik s 10 drzavljanstava bogatun bez rada and radnog staza

  • varus 28.05.2022.

    Joj kad se sjetim kako su putinoljupci napadali Kasparova kad je upozoravao na Putlera. 'Diktatori uvijek pitaju zašto ne?' rekao je Kasparov i bio u pravu.

  • vilim1234 28.05.2022.

    vidim ,nema neku veliku zelju posjetiti prve linije i odigrati koju simultanku,hrabrost raste proporcijonalno udaljenosti od linije dodira i sukoba

Komentiraj...
Vidi sve komentare