To je to što me zanima!

Kasparov: Vladimir Putin igra poker, dok svi drugi igraju šah

Kasparov kaže da je Obama zakasnio s reakcijom prilikom ruske aneksije Krima. Kaže da je Putin najopasniji čovjek na svijetu i velika prijetnja za SAD, veća nego IS
Vidi originalni članak

Gari Kasparov, šahovska legenda, dao je intervju za Yahoo News and Finance u kojem javnost želi uvjeriti da Vladimir Putin predstavlja veliku opasnost za svjetski mir. Rekao je i da je Barack Obama zakasnio sa svojom reakcijom prilikom ruske aneksije Krima. Kasparov kaže da Putin svoje suradnike, koji su najbogatiji i najmoćniji ljudi u Rusiji, uvjerava da će Zapad popustiti.

- Putin igra poker, dok svi drugi igraju šah - kaže Kasparov. Dodao je da je Putin najopasniji čovjek na svijetu te da je on za SAD puno veća prijetnja nego ISIL. 

Idi na 24sata

Komentari 60

  • tomzag 02.10.2014.

    Gospodin Weinstein se sramio i svoga prezimena, kamoli neće svoje zemlje.

  • arwin 01.10.2014.

    Gluposti, pa naravno da je Putin opasniji od ISILa jer Rusi svoje oružje sami prave a nisu ga dobili od Amerikanaca. I jasno da to Obama dobro zna pa se zato i boji. A Putina bi već davno izbombardirao i srušio s vlasti da može, isto kao i Gadafija, Sadama, Mubaraka, etc...

  • SOROSEVPLACENIK 01.10.2014.

    Gosp.Kasparov je bio veliki sahista,ali kao politicar se ne snalazi najbolje.Ova mi je najjace:Rusija je veca prijetnja SADu nego Isil.Tko bi rekao...Slabasna Rusija veca prijetnja nego supersila ISIL.Otkrio si toplu vodu Gari.

Komentiraj...
Vidi sve komentare