To je to što me zanima!

Kaštelir: Dvoje ozlijeđenih nakon tučnjave i pucnjave

Policajci su utvrdili kako dvoje lakše ozlijeđnih nije ranjeno u pucnjavi već u ranijem sukobu ispred kafića La Kabana. Traže trećeg čovjeka koji bježi
Vidi originalni članak

Nakon pucnjave i obračuna sjekirom oko 14 sati u Kašteliru nedaleko od Poreča, dva muškarca su ozlijeđena, a treći je u bijegu. Sukobili su se ispred kafića La Kabana, a policija je od Centra 112 u 13.50 sati dobila dojavu o pucnjavi. Neslužbeno doznajemo da su se sukobili suvlasnik kafića Zoran L. (36) i Luciano B. (39) s jedne strane te Armando A. iz Poreča s druge strane. 
- Policajci su zatekli dvoje ljudi s lakšim ozljedama. Očevidom je utvrđeno da nisu ozlijeđeni u pucnjavi već u tučnjavi prije pucnjave. Treći muškarac je u bijegu. Okolnosti sukoba bit će poznate po okončanju očevida - rekla je glasnogovornica PU Istarske Nataša Rogić Jukopila. Sukob je navodno izbio zbog duga po koji je napadač Armando A. došao. On je, tražeći novac, suvlasniku kafića u jednom trenutku zaprijetio pištoljem udarivši ga u glavu. Nakon naguravanja s dvojicom muškaraca, Armando A. je iz pištolja ispalio jedan hitac u pod nakon čega je pobjegao. U policiji kažu da tragaju za napadačem. Liječnička pomoć dvojici ozlijeđenih muškaraca pružena je u porečkom Domu zdravlja. Armando A., inače bivši pripadnik pulske specijalne policije, ranije je imao ime Abid Brahimi, koje je 90-ih promijenio.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Huck 22.09.2010.

    Što im je to zakuhalo u tintarama?

  • TESSA_1 22.09.2010.

    \" Očevidom je utvrđeno da ozlijeđeni u pucnjavi već u tučnjavi prije pucnjavi..\" - molim???

  • broztito 22.09.2010.

    vlasnici la kabane, i treca ljubomnorna osoba pucala iz ljubomore.

Komentiraj...
Vidi sve komentare