To je to što me zanima!

Kćer EU dužnosnika silovao i ubio imigrant iz Afganistana

Tražitelj azila (17) iz Afganistana uhićen je u Njemačkoj zbog silovanja i ubojstva 19-godišnje Marije Ladenburger, kćeri dužnosnika u Europskoj komisiji
Vidi originalni članak

Tražitelj azila (17) iz Afganistana uhićen je u Njemačkoj zbog silovanja i ubojstva 19-godišnje Marije Ladenburger, kćeri dužnosnika u Europskoj komisiji, piše Daily Mail.

Tijelo studentice medicine, koja je u slobodno vrijeme volontirala u centru za imigrante, pronađeno je 16. listopada uz rijeku Dreisam, u Freiburgu. 

Maria je te noći bila na studentskoj zabavi. Oko 2.37 sati krenula je biciklom kući. Djevojka je silovana, zadavljena, a potom je njeno tijela bačeno u rijeku.

U blizini mjesta zločina policija je pronašla dugačku crnu vlas kose, koja je djelomično bila ofarbana u plavo i crni šal, koji je Maria nosila u noći ubojstva.

Tragovi DNK koje je policija pronašla na dokaznim materijalima nisu se poklapali ni s jednim u bazi podataka pa je policija odlučila pregledati snimke nadzornih kamera u blizini mjesta zločina.

Na snimci iz tramvaja zapazili su tinejdžera koji je, kako je policija priopćila, imao 'specifičnu frizuru i djelomično obojanu kosu u plavo'.

Mladi Afganistanac je nakon uhićenja priznao da je silovao i ubio djevojku, a suđenje bi mu trebalo početi početkom 2017. godine. 

Njemačka glasnogovornica policije izjavila je kako pokušavaju utvrditi je li žrtva poznavala ubojicu. Također provjeravaju je li napad bio unaprijed isplaniran.

Žrtva je kćer odvjetnika Clemensa Ladenburgera, pomoćnika generalnog direktora pravne službe Europske komisije.

Njezini roditelji u osmrtnici su između ostalog poručili: “19 godina Maria je bila velika zraka sunca u našoj obitelji a tako će i ostati. Zahvalni smo Bogu na daru koji nam je poklonio i dopustio da baš ona bude naše dijete. Uvjereni smo da je s Njim na sigurnom.“

Policija istražuje ubojstvo još jedne djevojke

Afganistanac je u Njemačku došao 2015., kao maloljetnik bez pratnje i živio je kod udomiteljske obitelji, bez ikakvih incidenata.

Policija pokušava utvrditi je li uhićeni Afganistanac odgovoran za ubojstvo još jedne djevojke. Riječ je o Carolin G. (27) koja je silovana i ubijena početkom studenog dok je džogirala u Endingeu, nedaleko od Freiburga. Na mjestu zločina nisu pronađeni tragovi DNK, što policiji otežava istragu.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 432

  • Herzog(315178) 07.12.2016.

    Kako političari ne shvaćaju da u mentalnom sklopu Arapa žena je predmet s kojim možete raditi što hoćete . Svu gamad treba istjerati iz Europe odakle su došli . Ako budemo demokrati po ovom pitanju sigurnost naše djece biti će ugrožena .

  • ravno1 06.12.2016.

    Moj je stav da, vezano uz ovaj slučaj, treba: 1. Optužiti i kazneno goniti roditelje koji nisu odgojili tu lijepu i jadnu kćer, čim je išla volontirati za migrante i 2. Optužiti i kazneno goniti Merkelicu zbog politike otvorenih vrata. A bojim se da je to za Njemačku tek početak.

  • Hrvoje61_1 06.12.2016.

    24 sata -Pisete neistinu!!!!!! Njezini roditelji nisu nista izjavili.... ona nije nosila crni sal nego on..."50 Minuten von der Tat hatte sich ein junger Mann mit einem schwarzen Schal rund einen Kilometer vom Tatort aufgehalten. Dies ergab die Auswertung von Videoaufzeichnungen der Freiburger Verkehrs-AG. Die Ermittler hätten einen Verdächtigen mit markanter schwarzer Haarfrisur, einem sogenannten Undercut, in einer Videoauswertung von der Kameraüberwachung entdeckt" ..nakon uhicenja on nije jos prozborio niti jednu rijec niti je priznao djelo....DNK analiza je potvrdila da je on pocinilac..."Marijina obitelj, bez obzira na sve, nije razvila mržnju prema izbjeglicama već im, naprotiv, želi i pomoći." - niti ovo nije istina! Ponasate se kao i ARD ovdje u Njemackoj! Pisete samo onako kako vam se naredi..niste objektivini.. itd itd.. AFD u Njemackoj ovo djelo ne koristi za propagandu...vise od polovice stanovnika Njemacke ne slazu se sa politikom ove glupace koja ju vodi...

Komentiraj...
Vidi sve komentare