To je to što me zanima!

Kćerka (7) Zmage Jelinčića obožava crtati muške aktove

Naga muška tijela Aleksandra Tisa (7) počela je slikati u likovnoj školi u koju ju je na njeno traženje upisao otac. U Beogradu je imala izložbu, a kritike su bile dobre
Vidi originalni članak

Kćer slovenskog političara Zmage Jelinčića oduševila je likovnjake na izložbi slika u Beogradu. Aleksandra Tisa ima tek sedam godina i prava je majstorica u slikarstvu. Obožava slikati muške aktove. U zadnje vrijeme priča o talentiranoj djevojčici puni naslovnica slovenskih i stranih medija. 

Njezin otac Zmago ističe kako su njezin talent otkrili čim je krenula u školu. 

- Upisao sam ju na tečaj slikarstva obzirom da je sama rekla da se ona ne igra kada slika već da želi nešto naučiti od pravog slikara - ispričao je Jelinčić za 24ur.

Mnogi se čude zašto djevojčica slika baš nage muškarce. Njezin otac Zmago pojašnjava da je aktove počela slikati na tečaju u grupi s odraslima. Dodaje da su aktovi dio programa likovne škole. Ponosni tata ističe kako osim aktova Aleksandra odlično crta i motive prirode, životinja te uz slikarstvo izrađuje i figurice od gline. 

Iako je imala tremu prije izložbe u Beogradu maloj Aleksandri laknulo je čuvši da su likovnjaci oduševljeni njezinim crtežima. Sve kritike bile su pozitivne.  

Idi na 24sata

Komentari 116

  • christy 02.08.2011.

    fuj....

  • antikomunist 31.07.2011.

    Slika broj dva,crtez djevojcice od sedam godina koji prikazuje golog muskarca koji u sjedecem polozaju cita knjigu,mene podsjeca na samog Jelincica !!!O ostalom presudite sami!

  • nemampametnijegposla 31.07.2011.

    Zapravo ste perverzni vi koji u ovome vidite perverziju.Ali ovaj portal je poznat po primitivnim ljudima tako da me to ne čudi

Komentiraj...
Vidi sve komentare