To je to što me zanima!

Kćerki (6) daje kofein kako bi na izboru ljepote bila 'poletnija'

June Holler iz Georgije producentima je rekla kako je isprobala razne vrste napitaka kako bi potaknula energiju kod djevojčice. Neki sumnjaju da piće sadrži alkohol
Vidi originalni članak

Posljednja epizoda showa Toddlers&Tiaras zaprepastila je gledatelje nakon što je majka šestogodišnje Alane Holler pred kamerama izjavila kako svojoj kćeri daje energetske napitke kako bi na pozornici bila puna energije i lakše pobijedila na izborima ljepote, piše Daily Mail. June Holler iz McIntyrea u Georgiji producentima je rekla kako je isprobala različite vrste napitaka kako bi potaknula energiju kod djevojčice. Prije natjecanja joj daje i Pixie Stix, šećer u prahu, kao i energetski koktel čiji sastav nije otkrila.

- Probali smo sa šećerom. Na jednom je natjecanju pojela 15 vrećica, ali nismo ništa postigli. Sve majke na izborima ljepote kćerima daju energetske napitke. Svaka ima svoj recept - otkrila je June. 

Neki smatraju da majke 'dopingiraju' djecu kako bi se domogle pehara no June brani svoje postupke. 

- Ne dajem joj 'doping'! Pa ne nanosim joj nikakvo zlo. Napitke pije samo na natjecanjima kako bi bila poletnija. Ako nešto djeluje, treba to i iskoristiti - rekla je June. 

Gledatelji su se javljali i pobunili zbog očite hiperaktivnosti djevojčice. Iako naziv napitka nije poznat, neki pretpostavljaju kako je riječ o Mountain Dewu, napitku koji sadrži kofein, a možda i alkohol. Već nakon dva gutljaja promjena u raspoloženju je odmah vidljiva. Alana nekontrolirano skače i maše rukama, baca se po podu.

- Od mojeg go-go napitka se puno smijem i osjećam se kao da mami želim iščupati kosu - razdragano kaže Alana. 

Show šokira od samog početka prikazivanja. U prijašnjim epizodama pojavljivale su se djevojčice stare samo tri godine koje su pred žirijem paradirale u kostimima iz ''Zgodne žene'' i onima pjevačice Dolly Parton.

Idi na 24sata

Komentari 108

  • sandraL_1 17.01.2012.

    i onda neka netko kaže da se trebamo ugledati na njih,na tzv.zapad.....kako jedna država koja sebe smatra najnaprednijom na svijetu može dozvoljavati tako nešto!!??...bez obzira kako tko izgledao,ovako nešto nesmije biti dozvoljeno niti jednom roditelju!!!!

  • labello 12.01.2012.

    Frustrirana i iskompleksirana debela krmacetina!

  • plavči 09.01.2012.

    Šta tu radi socijalna služba u Americi, to se ja pitam....

Komentiraj...
Vidi sve komentare