To je to što me zanima!

Kći Jose Mraovića prebila djevojku zbog ljubomore?

Gospić: Gosti kafića Fenix tvrde da je Marijana Mraović (20) pretukla djevojku I. V. (16) jer se upucavala njenom dečku. Djevojka ima masnicu
Vidi originalni članak

Dečko Marijane Mraović (20) slučajno se našao pokraj djevojke I. V. (16). Kćeri ličkog Tuđmana to se nije svidjelo pa je curu brutalno pretukla, tvrde svjedoci koji su se prošle subote oko ponoći zatekli u gospićkom kafiću Feniks.
- Prijetila joj je grlom boce i pretukla je šakama. Imala je i nož, koji su joj srećom uzeli - kaže svjedokinja. I. V. nam je priču potvrdila, ali se boji izaći u javnost jer, kaže, ovo nije prvi put da ju je Marijana napala. Ima masnicu na oku i oguljena koljena. Djevojke su rastavili policajci koje su pozvali gosti kafića. U ličko-senjskoj policiji nemaju zapisnik o događaju, a Joso Mraović tvrdi da mu kći taj dan nije bila u gradu. Muž vlasnice kafića M. B. je potvrdio da je te noći ona ipak bila u kafiću. Do nje nismo uspjeli doći.

POSTAO POZNAT PO 'RUKOVANJU'
Mraovića su u veljači nepravomoćno osudili na tri godine zbog silovanja američke košarkašice. Na prvom suđenju je sudac presudio da guranje prsta u anus nije silovanje, a to je usporedio s rukovanjem. Na ponovljenom suđenju je lajao na novinare i bacio pred njih kosti.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • GospicTrac 21.08.2008.

    Jadni, hranite se na tuđe probleme ! A \"problemi\" izmišljeni ! Sad će sapunice ponovno na tv, pa se možete tome posvetiti vrijeme !!!!!! Ako vjerujete sve što budale pišu, onda ste obične ovce.....sve informacije \"rekla kazala\", ništa potvrđeno, ništa sa punim dokazima. Ljudi vjerujte i dalje, a i ono da če nam svima biti bolje ! ha. Tako se mala djeca varaju na velike bombone ! Ali nemojmo o tome sad, bolje se zabaviti sa Mraovićom i njegovim obitelj ! Jako bitno u vašem životu. Nemojte propustiti slijedeću epizodu ! A dotad će gorivo poskupiti, kruh poskupiti, penzije smanjiti, a netko kupiti još koji skupi sat na tvoj račun !

  • nebojsacolic 21.08.2008.

    Moja mala_zd a sta i rec grugo obadvoma. Nego nesto mislim,obadvoje su proevropski pravo,mogu samo pomoc da Hrvatska brze udje u Evropu. Takvih ovdje ne fali zaista.....

  • zlo 21.08.2008.

    HITMAN9 MISLIM DATVOJE "RODITELJE" TJ. OBITELJ TREBA ŽALITI ,NE DA SU LUDI NEGO RETARDIRANI KAD TE DRŽE ZA DJETE

Komentiraj...
Vidi sve komentare