To je to što me zanima!

Kerum 'ludio' u eteru i vrijeđao novinara Slobodne SMS-om

Kerum je u noći s petka na subotu poslao uvredljivi SMS novinaru Slobodne Dalmacije, a 'poludio' je u ponedjeljak nakon pitanja osjeća li se kao gubitnik izbora
Vidi originalni članak

Splitski gradonačelnik Željko Kerum i dalje ne podnosi novinare što je dokazo SMS-om koji je na dan izborne šutnje poslao novinaru Slobodne Dalmacije. 

'Leo, ti si jedan obični jugoslovenski š...k', stoji u Kerumovoj poruci. Osim što vrijeđa, Kerum je pokazao i stupanj nepismenosti jer se na hrvatskom jeziku kaže Jugoslaven, a ne Jugosloven. Redakcija Dalmacija Newsa nije željela objaviti cijeli tekst jer, kažu, ne žele se spuštati na gradonačelnikov nivo. Kerum je 'poludio' i u ponedjeljak na Radio Splitu nakon što su ga upitali osjeća li se kao gubitnik parlamentarnih izbora. 

- Vi ste jalni i ljubomorni zato što prvi put imamo brata i sestru u Saboru! Kerum nikada nije bio gubitnik, uvijek je bio dobitnik! Vi novinari ne volite sve što je hrvatsko, HDZ je pogriješio što je prepustio sve medije u ruke antihrvata! - vrištao je Kerum u eteru. 

U svojem je stilu komentirao i svoju izjavu da je ''HDZ isti kao SDP'' te da su opljačkali državu. 

- Vi lažete! Ja ne koristim takve riječi, ja nisam kao vi! Možda sam nekome rekao da je kreten, budala, majmun ili konj, ali nikada ne bih rekao da je opljačkao državu! - pojasnio je Kerum na Radio Splitu. Trebali su uslijediti pozivi građana, na što je rekao kako su sve ''namješteni pozivi'' pa prekinuo telefonsku vezu. 

Idi na 24sata

Komentari 30

  • papioo 07.12.2011.

    stara poslovica kad se vlašće(vlaj) pogospodi gore vlašće nego pašće (pas) pravi hrvat i katolik dok su drugi ginuli on se bogatija živija karitas

  • user_88527 06.12.2011.

    Jaco,Jaco,s kim si takva si! Ovo s Kerumom i Sekom je ipak previše i za tebe...

  • dejan89 06.12.2011.

    Tom Kerumu i njegovoj sestri treba pomoč psihijatra.

Komentiraj...
Vidi sve komentare