Obavijesti

News

Komentari 30

Kerum 'ludio' u eteru i vrijeđao novinara Slobodne SMS-om

Kerum 'ludio' u eteru i vrijeđao novinara Slobodne  SMS-om
1

Kerum je u noći s petka na subotu poslao uvredljivi SMS novinaru Slobodne Dalmacije, a 'poludio' je u ponedjeljak nakon pitanja osjeća li se kao gubitnik izbora

VIDEO

Splitski gradonačelnik Željko Kerum i dalje ne podnosi novinare što je dokazo SMS-om koji je na dan izborne šutnje poslao novinaru Slobodne Dalmacije. 

'Leo, ti si jedan obični jugoslovenski š...k', stoji u Kerumovoj poruci. Osim što vrijeđa, Kerum je pokazao i stupanj nepismenosti jer se na hrvatskom jeziku kaže Jugoslaven, a ne Jugosloven. Redakcija Dalmacija Newsa nije željela objaviti cijeli tekst jer, kažu, ne žele se spuštati na gradonačelnikov nivo. Kerum je 'poludio' i u ponedjeljak na Radio Splitu nakon što su ga upitali osjeća li se kao gubitnik parlamentarnih izbora. 

- Vi ste jalni i ljubomorni zato što prvi put imamo brata i sestru u Saboru! Kerum nikada nije bio gubitnik, uvijek je bio dobitnik! Vi novinari ne volite sve što je hrvatsko, HDZ je pogriješio što je prepustio sve medije u ruke antihrvata! - vrištao je Kerum u eteru. 

U svojem je stilu komentirao i svoju izjavu da je ''HDZ isti kao SDP'' te da su opljačkali državu. 

- Vi lažete! Ja ne koristim takve riječi, ja nisam kao vi! Možda sam nekome rekao da je kreten, budala, majmun ili konj, ali nikada ne bih rekao da je opljačkao državu! - pojasnio je Kerum na Radio Splitu. Trebali su uslijediti pozivi građana, na što je rekao kako su sve ''namješteni pozivi'' pa prekinuo telefonsku vezu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

Jezivi detalji ubojstva na nasipu  u Zagrebu: Prerezao joj je vrat pa nazvao policiju i predao se
OGLASILA SE I POLICIJA

Jezivi detalji ubojstva na nasipu u Zagrebu: Prerezao joj je vrat pa nazvao policiju i predao se

Kako neslužbeno doznajemo, muškarac je ženi rasjekao vrat u blizini ruševne bolnice, a onda zvao policiju i predao se. Policija je pronašla tijelo uz samu Savu, a identitet žene još nije poznat.

Pogledajte oluju koja je prošla Istru i kreće se prema središnjoj Hrvatskoj. Moguća je i tuča...
VELIKA OBORINSKA MASA

Pogledajte oluju koja je prošla Istru i kreće se prema središnjoj Hrvatskoj. Moguća je i tuča...

DHMZ je ranije upozorio da su moguće grmljavinske oluje, a za istočnu Hrvatsku i tuča. Nestabilno vrijeme nastavit će se i sutra
Grmljavinsko nevrijeme u više regija, za jednu moguća i tuča!
DANAS POGORŠANJE VREMENA

Grmljavinsko nevrijeme u više regija, za jednu moguća i tuča!

Vrijeme će u utorak i srijedu biti prilično nestabilno, a mogući su i pljuskovi s grmljavinom. Za više regija upaljen je žuti meteoalarm, a na kopnu se očekuje i pad temperature