To je to što me zanima!

Kerum o Mamiću: 'Evo Mesije, Spasitelja. Čudi me ta odluka'

Tomislav Mamić, najveći poslodavac u Dalmaciji, dao je intervju povodom objave da će se kandidirati za splitskog gradonačelnika, a izjave je 'na nož' dočekao Željko Kerum
Vidi originalni članak

Željko Kerum je komentirao odluku Tomislava Mamića, vlasnika trgovačkog lanca Tommy da uđe u izbornu utrku za gradonačelnika Splita ovim riječima:

- Tomu Mamića poznajem skoro trideset godina. Puno smo poslova odradili i mnoge zore dočekali s našim prijateljima, ustvari mogu reći da ga znam sto posto. Znam njegove vrline i mane. Njegova odluka o kandidaturi me jako iznenadila, a još više su me iznenadile njegove izjave. Navest ću nekoliko izjava. 'Okupit ću ugledne ljude' - znamo da su u dosadašnjim izborima često spominjani uglednici, fetivi, kulturni itd., a u stvari to su bili neuspjeli eksperimenti. Dalje - Tomo traži da Slobodna napravi anketu gdje će ti uglednici, odnosno eksperimenti pričati hvalospjeve jedan o drugom i predložiti sami sebe građanima, a da građani kao njih predlože medijima, a mediji će to sve prenijeti biračima. Koji strašan trik, čudno mi je da je Tomo na to pristao. Vjerojatno mu je to 'lumen' Gudić predložio, jer samo on piše o njemu. Dalje Tomo kaže da ne želi moć, da neće rješavat svoje probleme. Idealan intervju, idealan kandidat. Evo ga Mesija, Spasitelj, tako misli većina čitatelja, a svi znamo da idealno ne postoji. Postoji samo jedan Stvoritelj neba i zemlje i jedan Spasitelj koji uslišuje naše molitve. Tomo Mamić se u ovom intervju predstavio krivo, svi koji ga znaju, znaju da kod njega molitva ne pomaže... - komentirao je Kerum, donosi Dalmatinski Portal.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • 05.02.2021.

    U Splitu je sve moguce

  • 05.02.2021.

    Dragi Splićani, izađite na izbore i kako ćete glasati tako će vam biti. Ipak, vama je puno lakše nego nama u Zagrebu. Sretno.

  • odcentramalonadesno 05.02.2021.

    Evo opet Liste poduzetnika na izborima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare