To je to što me zanima!

Kerum pronašao crnog labuda: 'Opara uteka, vidija je da gube'

Opara je bliže oltaru, odnosno Andreju Plenkoviću i tko zna šta mu je on prezentira. Na kraju se Opara pojavio u stožeru, pa je uteka kad je vidija da gube, obrazložio je Kerum...
Vidi originalni članak

Dok HDZ-ovi analitičari pokušavaju utvrditi tko ili što je sad već famozni 'crni labud', Željko Kerum je uvjeren da je detektirao uzrok gubitka petog mandata za HDZ.

- Opet je Split bio prevaga, tih 1500 glasova je koštalo HDZ.  Obistinilo se sve šta san govorio, da Andro Krstulović Opara čini štetu HDZ-u i da nisu ni svjesni koliku, a mislim da sad znaju. Ne podnosi ga biračko tijelo HDZ-a, izgubili su desnicu zahvaljujući njegovim ispadima ekscentričnim, pogotovo i šta je reka da njega nije izabra HDZ, nego građani, komentirao je izborne rezultate Željko Kerum za Dalmatinski portal.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Nije on tipični HDZ-ovac, on je liberal koji naginje lijevo. Ti glasovi su izgubljeni zbog njega, a koštaju HDZ loše reputacije - kaže.

- Opara je bliže oltaru, odnosno Andreju Plenkoviću i tko zna šta mu je on prezentira. Na kraju se Opara pojavio u stožeru, pa je uteka kad je vidija da gube - obrazložio je Kerum.

Ustvrdio je i da ima puno više birača HDZ-a nego što ih je glasalo zbog gradonačelnika, a upitao se i što bi tek bilo da je HGS izašao na izbore. Ipak, nije jer ih to ne interesira, nego samo grad i županija, javlja Dalmatinski portal.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • Usora1 27.05.2019.

    kerum i politika ? ma kako da desno orijentirani glasaci glasaju za hdz koji svojom poitikom uopce ne spada u taj spektar. ovo sto radi plenkovic je cisti neoliberalizam operiran od bilo cega sto karakterizira desnicu. razlika izmedju hdz-a i sdp-a je samo u imenu sve ostalo su nijanse.......

  • 27.05.2019.

    Koji redikul (lopina). I da je on bio gradonačelnik. Bože sačuvaj.

  • ljubica ljubičica_1 27.05.2019.

    Grad Split je čudan grad.Oni su čas ljevo čas desno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare