To je to što me zanima!

Kerum se i službeno razvodi: Konačno će se oženiti s Fani?

Anka Kerum je dobila hotel Central, kuću na Žnjanu u kojoj su zajednički živjeli i još neke nekretnine. Navodno je Kerumu pritisak stvarala Fani s kojom čeka dijete
Vidi originalni članak

Tri godine nakon što je preko svoje televizije objavio kako napušta suprugu Anku zbog trudne Fani Horvat, splitski gradonačelnik Željko Kerum se odlučio i službeno razvesti. Kerum i Anka u braku su proveli 23 godine, od toga su zajedno živjeli punih 20. 

Imovinu su već razdijelili, Anka je dobila hotel Central, kuću na Žnjanu u kojoj su zajednički živjeli i još neke nekretnine. Do ove godine Anka je bila i član uprave Jokera. Tijekom njihova zajedničkog života Anka nikad nije istupala u javnost, a odlučila je ostati dostojanstvena i nakon što ju je Kerum javno napustio. 

Navodno je Kerumu sve više pritisak stvarala Fani koja s njim živi na splitskim Mejama u vanbračnoj zajednici. Ovih dana na svijet bi trebala donijeti njihovo drugo dijete.

Idi na 24sata

Komentari 130

  • JosipPavlić 13.09.2012.

    čovjek priprema razvod i vjenčanje pa ga zato nema na poslu

  • Antonelaaa 13.09.2012.

    Anka svaka ti čast na trpljenju takvog khmmmm toliko godina...zaslužuješ divljenje od mene da si ostala dostojanstvena nakon svega....svaka ti čast

  • ivič 13.09.2012.

    sigurno če i dobiti crkveno poništenje braka ko i Tomson jer crkveni zakoni nisu za sve isti!

Komentiraj...
Vidi sve komentare