To je to što me zanima!

Kerum skupio 7 milijuna kn za knjige siromašnoj djeci

Na večeri u restoranu Sky u splitskom Jokeru, gradonačelnik Kerum skupio je sedam milijuna kuna za knjige djeci slabijeg imovinskog statusa
Vidi originalni članak

Na večeri u restoranu Sky u splitskom Jokeru, gradonačelnik Željko Kerum skupio je sedam milijuna kuna za knjige djeci slabijeg imovinskog statusa. Najviše novca, milijun kuna, dala je Zagrebačka banka. Kerum je akciju iskoristio da se ponovno obruši na novinare.
- Pobijedio sam dvije najveće stranke na izborima, ali i medije među kojima ima mnogo onih koji ne valjaju. HND treba ispitati jesu li pojedini novinari u redu jer možemo i mi osnovati novinarsko društvo - rekao je Kerum.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • triple xxx 19.08.2009.

    koliko nezadovoljnih protivnika humanizma u ime politike,žalosno što neki još nisu progledali i misle da postoji samo zemlja voda zrak i HDZ-NEDAJ SE KERUME -SAMO NAPRIJED KRALJU

  • tongpoo 19.08.2009.

    zato i jesmo takav narod...čovjek je nebrojeno puta darovao novac a vi ste i dalje skeptićni...pa normalno da če svoju poziciju iskoristit za svoje i dobro svoje obitelji...ali koji je još političar/poduzetnik darovao tolko novca???..di je onaj cigan todorić koji ima svoj helikopter a nemože dat par tisuča kn..da nekom pomogne...kerum nije ko ko sanader i ostali kad čuju za neki problem lijepo se provozaju do tamo kamera to zabilježi i gotovo...a od pomoći ni P..

  • dayan84 19.08.2009.

    dajte svakom gradu jednog Keruma!

Komentiraj...
Vidi sve komentare