To je to što me zanima!

KFC mora platiti curici kojoj je oštećen mozak zbog trovanja

Obitelj Monike Samaan tužila je KFC tvrdeći da je djevojčica dobila salmonelu u KFC restoranu 2005., kada je imala sedam. Djevojčica je bila u komi četiri mjeseca
Vidi originalni članak

Australski sud presudio je da lanac brze prehrane KFC mora platiti 8 milijuna australskih dolara (47,2 milijuna kuna) obitelji djevojčice iz Sydneyja kojoj je teško oštećen mozak nakon što se otrovala njihovom piletinom, prenosi Fox News.

Obitelj Monike Samaan tužila je KFC tvrdeći da je djevojčica dobila salmonelu u njihovom restoranu 2005. godine kada je imala sedam godina. Samaan je bila u komi četiri mjeseca, a zbog oštećenja mozga osuđena je na život u invalidskim kolicima.

Vrhovni sudac Stephen Rothman presudio je prošli tjedan da je KFC kriva za trovanje hranom, a u petak su odredili da mora platiti milijunsku odštetu. KFC je najavio žalbu tvrdeći da nisu odgovorni.

Odvjetnik obitelji, George Vlahakis rekao je kako su njegovi klijenti zadovoljni presudom, ali uznemireni najavom žalbe.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • zeemax 27.04.2012.

    zavlačiti će žalbama godinama kao i kod nas!

  • Ela30_1 27.04.2012.

    I zato roditelji kuhajte svojoj djeci i dajte im zdravu i frisku hranu.....sami bi trebali znati da ovo smece od hrane stoji boga pitaj koliko dugo i vi svjesni toga dajete to svojoj djeci....Naravno da cete imati vise prljavog sudza, prljavu kuhinju i uzet ce vam malo vremen ako svojoj djeci skuhate frisak rucak a ali mislim da sve to vrijedi jer ce vasa djeca biti zdrava pa zato nebudite lijeni :)))

  • andi_1 27.04.2012.

    Što reć.....najbolje ništa ! Svima koji komentiraju želim ugodno popodne kao i nadolazeći praznik...

Komentiraj...
Vidi sve komentare