To je to što me zanima!

Kilometarske kolone na ulazu u Zagreb: Policija kontrolirala navijače Hajduka na Demerju

Oko 19 sati na naplatnim kućicama Demerje formirala se kolona dugačka oko tri kilometra: 'Policija zbog utakmice Hajduka napravila lijevak'
Vidi originalni članak

U nedjelju oko 19 sati na naplatnim kućicama Demerje prema Zagrebu formirala se kolona dugačka oko tri kilometra. Iz HAK-a upozoravaju da na autocesti A3 Bregana-Lipovac na prilazu zoni radova kod čvora Križ u smjeru Bregane kolona u pokretu duga je oko tri kilometra.

Policija je zbog utakmice Hajduka i Lokomotive zatvorila trake na naplatnim kućicama te formirala lijevak tako da od desetak traka rade samo dvije. Policija je izdvajala navijače Hajduka koji su dolazili na utakmicu kako bi ih pod pratnjom prepratila do stadiona u Kranjčevićevoj.

PROMETNI KOLAPS VIDEO Sudarili se tramvaj i auto u Zagrebu: 'Nastala je kolona'

Oko 20 sati dugačka kolona na Demerju se smanjila na oko kilometar, a policija preporučuje da vozači ne skreću prema Demerju nego nastave na ulaz Lučko gdje je prohodna cesta. 

Usporeno i uz povremene zastoje vozi se i na Ličkoj magistrali (DC1) kroz mjesta Cerovac Vukmanićki i Tušilović, zagrebačkoj obilaznici između čvorova

BUS SLETIO S CESTE VIDEO U sudaru teretnog vozila i busa na Pavučnjaku jedan je ozlijeđen: 'Nastala je kolona...'

Povećana je gustoća prometa na autocesti A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Kikovica i Bosiljevo II u smjeru Zagreba, autocesti A1 između čvorova Bosiljevo II i Lučko u smjeru Zagreba, gradskim prometnicama i obilaznicama, te na pojedinim graničnim prijelazima s BiH, Srbijom i Crnom Gorom na ulasku u RH.

 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • tihac77 08.05.2023.

    Svašta...

  • skofun 08.05.2023.

    Dakle prije polaska na put osim vremenske prognoze valja pazit i na hajdukov raspored utakmica….da covik ne poviruje

  • 07.05.2023.

    maltretiraju jadne i nedužne do zuba naoružane pripadnike navijačke skupine koji putuju tamo gdje i putuje njihov klub..eto potrudio sam se ne biti sarkastičan al me ne ide..

Komentiraj...
Vidi sve komentare