To je to što me zanima!

Kilometarske kolone u oba smjera zbog nesreće na A3

Kako izvještava HAK, između čvorova Kutina i Popovača u smjeru Zagreba stvorila se kolona duga tri kilometra, a Između čvorova Ivanić Grad i Popovača u smjeru Lipovca 10 kilometara
Vidi originalni članak

Zbog nesreće do koje je došlo na autocesti A3 prekinut je promet između čvorova¸Ivanić Grad i Popovača u oba smjera. Stvorile su se velike gužve u oba smjera. 

Kako izvještava HAK, između čvorova Kutina i Popovača u smjeru Zagreba stvorila se kolona duga tri kilometra, a Između čvorova Ivanić Grad i Popovača u smjeru Lipovca 10 kilometara. U smjeru Lipovca za izlazak s autoceste moguće je koristiti čvor Rugvica.

SUDJELOVAO PIJANI VOZAČ U prometnoj nesreći u Starom Topolju ozlijeđeno četvero ljudi, od toga dvoje djece lakše...

Podsjetimo, u prometnoj nesreći do koje je došlo oko 17 sati, između Križa i Popovače u smjeru istoka, sudjelovala su tri osobna vozila i jedno teretno vozilo. U nesreći je poginuo jedan čovjek, a još jedan je ozlijeđen.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • mitbuster 03.09.2022.

    sedam sati zatvorena cesta!!! Pa nisu dva boeinga 747 pala na cestu.

  • MatijaKezele 03.09.2022.

    Jebem mater šugavu svima koji su išli po zaustavnoj traci da bi izbjegli nas koji strpljivo čekamo u koloni da dođemo na izlaz. Da bar vam guma pukla dok radite takav manevar, smradovi raspali

  • max2017 02.09.2022.

    super detaljni opis događaja,........u duhu slepca vodiča.......

Komentiraj...
Vidi sve komentare