To je to što me zanima!

Kimov brat bio je na koncertu Erica Claptona u Londonu?

O Kim Jong-cholu malo se zna. Navodno se školovao u Švicarskoj gdje se izdavao za dijete djelatnika veleposlanstva S. Koreje. Ne zna zašto on nije naslijedio oca
Vidi originalni članak

Kim  Jong-chol (34) stariji brat Kim Jong-una viđen je u srijedu na koncertu Erica Claptona u Londonu, tvrde svjetski mediji. Jong-chola je snimila japanska agencija, a onda su se vijest brzo proširila. Kim Jong-chol navodno je bio na dva koncerta spomenutog glazbenika, piše BBC

O Kim Jong-cholu malo se zna. Navodno se školovao u Švicarskoj gdje se izdavao za dijete djelatnika veleposlanstva Sjeverne Koreje. Također se ne zna zašto on nije naslijedio svojeg oca Kim Jong-ila. Prema priči bivšeg kuhara Kim Jong-ila otac je smatrao da je Jong-col previše "osjetljiv". Blog  „North Korea Leadership“ pisao je kako je Jong-chol velika potpora svojem bratu Jong-unu te kako je radio u odjelu propagande. 

Na koncertu u Londonu pokušao je ostati nezamijećen no to mu izgleda nije uspjelo. Na pitanja novinara nije htio odgovarati. Kim Jong-chol u Londonu je prema pisanju južnokorejske agencije „Yonhap“ odsjeo u hotelu Chelsea Harbour. Noćenje u tom hotelu košta više od 2100 funti (oko 22.130 kuna). 

Kim Jong-chol je izgleda veliki fan Erica Claptona. 2006. godine bio je na njegovom koncertu u Njemačkoj, a 2011. u Singapuru. 

Idi na 24sata

Komentari 26

  • fiore 25.05.2015.

    ne sliče mi ni malo!da se netko nije prevarija?

  • STARK 24.05.2015.

    Tina

  • Posetilac 24.05.2015.

    Po do sada vidjenom ja na njegovom mestu nebih isao nazad u S. Koreju jer ga tamo verovatno ceka pogubljenje nuklearnom bojevom glavom :D Malo se salim... Nemogu a da neprimetim da je ovo avaljivanje novinara krajnje nametljivo. Takvo ponasanje mi izgleda nekako preterano. Ako hoce nekoga da snimaju treba da pitaj coveka jel moze, gde i koliko dugo. To mi izgleda profesionalnije nego da navaljuju ko prasci na korito.

Komentiraj...
Vidi sve komentare