To je to što me zanima!

Kimu baš i nije bilo smiješno: Komičarka završila u rudniku

Komičarka iz Sjeverne Koreje, Lee Chong Hong, nastupala je pred farmerima kada joj se podkrao komentar koji je zasmetao Kim Jongu Il-u. Odvedena je u rudnik
Vidi originalni članak

Komičarka iz Sjeverne Koreje, Lee Choon Hong osuđena je na prisilni rad u rudniku nakon što je u svom nastupu komentirala "osjetljive teme". Nastupala je pred farmerima u provinciji Kangwondo, a izabrana je od strane vlasti. 

Nakon 'neprimjerenog' komentara, odmah je odvedena u rudnik u kojem će morati odslužiti kaznu. Nije dobila priliku niti oprostiti se od obitelji. Ne zna se koliko će prisilni rad trajati, ali to obično nije manje od 6 mjeseci, prenosi Daily Mail. Što je točno rekla nije poznato, ali ovo je navodno drugi put da je uzrujala vlasti u Sjevernoj Koreji. 

Talentirana Hong, koja odlično oponaša ljudske glasove, često je nastupala za trenutnog vođu Sjeverne Koreje, diktatora Kim Jonga II.

Idi na 24sata

Komentari 73

  • slucajni prolaznik... 09.08.2013.

    USA na njihovim helikopterima...?sta su kupili helikoptere od njihovih najvecih neprijatelja?? iskreno ne razumijem ako ko zna o cem se radi...neka podijeli to samnom

  • Venucci 09.08.2013.

    sva sreca da mi nemamo rudnike

  • sinizg 08.08.2013.

    nemoj se smijati velikom vođi jerbo si naj...o jel zoki

Komentiraj...
Vidi sve komentare