To je to što me zanima!

Kina zabranila građanima da na internetu traže 'Debelog vođu'

Iako mu narod gladuje sjevernokorejski vođa se voli 'ubijati' u finoj hrani. Bivši kuhar predsjedničke obitelji kaže da Kim zna popiti i po 10 litara vina u jednon večeri i da ima 130 kila
Vidi originalni članak

Kina je blokirala pretraživanje pojma 'Kim debeljko treći', nadimka za Kima Jong-una. Kina je i ranije zabranila pogrdna imena za sjevernokorejskog vođu među kojima je i 'Kim svinja treći'.

Kako prenosi Telegraph.co.uk, pretraživanje su zabranili nakon što su dužnosnici iz Sjeverne Koreje zatražili od kineksih vlasti da reagiraju. 

Iako mu narod gladuje Kim se voli 'ubijati' u finoj hrani. Bivši kuhar predsjedničke obitelji Kenji Fujimoto, koji je uspio pobjeći iz zemlje, tvrdi da Jong-un često organizira dugotrajne večere s najzgodnijim ženama u Sjevernoj Koreji tijekom kojih popije i do 10 boca vina iz Bordeauxa, a obožava i francuski sir. 

- Zbog ljubavi prema vinu postao je alkoholičar, a s obzirom da puno jede, jako se i udebljao pa sada ima gotovo 130 kg - kaže Fujimoto.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • Behemot 18.11.2016.

    Kenji Fujimoto - to je japansko ime i prezime. Hoćete reći da je Kim imao kuhara Japanca koji je pobjegao u Japan? Japana koji nije platio reparacije Kini i Koreji za zločine u 2. svjetskom ratu i kojega isti žele uništiti te nemaju diplomatske odnose? To je kao kada su u kineskim filmovima Japance glumili Kinezi. Uglavnom, još jedan pokušaj propagande ..

  • UNPROFOR 18.11.2016.

    Evo vama DEBELO PRASENCE

  • Cukrena 17.11.2016.

    S obzirom koliki je, dobar rezervoar ima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare