To je to što me zanima!

Kina: Zbog melamina mogu im dosuditi i smrtnu kaznu

Opasna tvar nalazila se u mlijeku u prahu te dječjoj hrani, a od nje je umrlo 6 djece, a oko 300 tisuća je moralo na liječenje. Suđenje je počelo
Vidi originalni članak

Zhang Yujun i Zhang Yanzhang ilegalno su proizvodili i prodavali "proteinski prah". Uglavnom se sastojao od melamina i maltodekstrina. Dvojici Kineza od petka sude zbog proizvodnje te kemikalije. Opasna tvar nalazila se u mlijeku u prahu te dječjoj hrani, a od nje je umrlo šestero djece, a oko 300 tisuća je moralo na liječenje. Prema kineskom zakonu mogu ih suditi na smrtnu kaznu. Tian Wenhuau, direktoru kineske mljekare Sanlu sudit će 31. prosinca. Sanlu je kao i mnogo kineskih mljekara bio izuzet od državne inspekcije. Vjerovali su rade vrhunske proizvode.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • drug Tito_1 26.12.2008.

    Dobit će kazne kakve zaslužuju, a naše sudstvo?

  • voreti3 26.12.2008.

    grozno je to šta radi ljudska pohlepa... ali u Kini, za razliku od nas gdje bi dobili uz olakotne okolnosti par godina, barem imaju dobre zakone koji maksimalno ne popuštaju kriminalcima takvog kalibra - smrtna!

  • user_28544 26.12.2008.

    ovo je čista zavjera, svi znamo da u kini tko želi imat drugo djete mora platit državi porez. Ovo s mljekom je tribalo pogubit što više djece, di je i zapad sigurno upleten u ovo, prvo su pokušali sa tičijom gripom pa su vidjeli da nije tako unčikovito, zatim su pokušali sa mljekom, i to im nije pošlo za rukom. sad sigurno planiraju nešto drugo. Iza ovog stoje Iluminati tj masoni.

Komentiraj...
Vidi sve komentare