To je to što me zanima!

Kinez u panici: Policija, lopovi su mi usred noći ukrali penis!

Policija vjeruje da su napadači ljubomorni ljubavnici žena s kojima je Lin imao afere On tvrdi da nije povezan s aferama. Linov penis tražili su i vatrogasci i policija
Vidi originalni članak

Skupina lopova je tijekom noći 41-godišnjem Kinezu doslovno ukrala penis, piše Huffington Post. Fei Lin (41) iz sela Niqiao u istočnoj provinciji Zhejiang policiji je ispričao kako je spavao kada su mu lopovi provalili u sobu i stavili mu vreću na glavu. 

- Nešto su mi stavili preko glave i povukli mi  hlače, a zatim pobjegli. Bio sam toliko u šoku da nisam ništa osjetio. Tada sam shvatio da krvarim i da mojeg penisa nema - rekao je Lin. 

Policija vjeruje kako su napadači ljubomorni ljubavnici lokalnih žena s kojima je Lin imao afere, no on tvrdi da nije ljubovao. Linov penis tražili su i vatrogasci i policija no bez rezultata. Još tragaju za počiniteljima.

Idi na 24sata

Komentari 47

  • KIKI2907 27.07.2012.

    Sad može reći boli me k.... za sve .

  • IvanPendelj-LEPY 26.07.2012.

    Isad mi nije jasno kako ide PISATI i sta ce LOPOVIMA K....! meni se cini da ga je netko otpilio jer je ljubomoran na njega jer ne moze si naci neku rupu da se isprazni jadan covjek bez Penisa

  • srcenadlanu 26.07.2012.

    Jadan ljubavnik, skupo ga koštao sex...

Komentiraj...
Vidi sve komentare