To je to što me zanima!

Kiša je rashladila cijelu zemlju, u Zadru se prevrnula jedrilica

Kiša se u noći na subotu proširila na cijelu Hrvatsku, a zabilježen je i zamjetan pad temperature, osobito na kontinentu. Od nedjelje očekuje nas sunčano, ali hladnije
Vidi originalni članak

Jako grmljavinsko nevrijeme s kišom pogodilo je zadarsko područje već u petak oko 16 sati, a ulice Vele Luke tijekom jutarnjih sati su zbog padalina bile potopljene. Kiša je iznenadila i Split i Dubrovnik, a u noći na subotu proširila se na cijelu Hrvatsku.

Dolaskom kiše pale su i temperature zraka, osobito na kontinentu. U Zagrebu je u 7 sati izmjereno 16 stupnjeva, a nešto hladnije bile su Delnice s 14 te Sisak s 15 stupnjeva Celzijusa.

Maksimalne dnevne temperature u kontinentalnom dijelu zemlje u subotu neće prelaziti 24 stupnja, a prave ljetne bit će samo u Dalmaciji gdje će se kretati između 25 i 29 stupnjeva. 

Nakon kiše, od nedjelje nas očekuje suho i sunčano vrijeme koje bi se trebalo zadržati idućih sedam dana, ali uz niže temperature i izostanak dosadašnjih ljetnih vrućina. 

Idi na 24sata

Komentari 32

  • gvandamar 05.09.2015.

    ne vidim kobilicu na jedrilici, nije ni cudo da se prevrnula.

  • Škamp_na_buzaru 05.09.2015.

    Bilo je i vrime

  • MiraBušljeta 05.09.2015.

    padalo, grmilo, to je tek prvi val nevremena danas, sad je zatišje, al po svem sudeći krenut će opet i bit će urnebesno...

Komentiraj...
Vidi sve komentare