To je to što me zanima!

Stazić: HDZ si je našao grupu militanata za dolazak na vlast

Nakon što su ukrali sve što su mogli, sada žele ukrasti i ovaj dan jer bez krađe ne mogu. Ne znaju da se domovina ne ljubi sijanjem straha - rekao je Nenad Stazić
Vidi originalni članak

Branko Vukšić iz Kluba nezavisnih ljevičara u Saboru je danas otkrio kako je Josip Klemm rekao da će se branitelji povući iz Savske kad HDZ dođe na vlast.

- Gostovao sam u jednoj emisiji s Klemmom, a on je to izjavio kada su se kamere ugasile. Dok je emisija trajala, Klemm je rekao kako se neće maknuti iz Savske samo zato što je HDZ došao na vlast, ali je čim su se kamere ugasile, kazao je: naravno da će se maknuti - rekao je Vukšić.

Patrik Macek/PIXSELL

Inače, deset klubova zastupnika jutros je u Saboru zatražilo stanku zbog prosvjeda branitelja

Najveću buru među zastupnicima HDZ-a izazvalo je izlaganje SDP-ovog Nenada Stazića. 

- Prošle su tri i pol godine mukotrpne, naporne u kojima se zemlja izvlači iz gliba u koji ga je uvaljao HDZ. Danas bi si trebali reći, odahnimo i pružimo si ruke jer zemlja se oporavlja. No, ima onih koji to ne mogu oprostiti. Nakon što su ukrali sve što su mogli, sada žele ukrasti i ovaj dan jer bez krađe ne mogu. Ne znaju da se domovina ne ljubi sijanjem straha. Našli su si grupu militanata koji će ih dovesti na vlast da opet mogu pljačkati - poručio je Stazić.

Idi na 24sata

Komentari 208

  • PRCO 30.05.2015.

    Stazic ne moze smisliti branitelje a Pusicka bi njima najradije upravljala iz Beograda.

  • santol1 30.05.2015.

    Novorehabilitirani antifašist, Nenad Stazić.

  • santol1 30.05.2015.

    Branitelji, ponos Hrvatske! Nikada nemojte zaboraviti kakve ste uvrede i od koga morali trpiti!

Komentiraj...
Vidi sve komentare