To je to što me zanima!

Klerisa se razvodi od Zagorca, ali i dalje će ga posjećivati?

Klerisa Zagorec se nakon sudskog postupka, u kojem je njen suprug završio u zatvoru, upustila u njegove projekte ulaganja u nekretnine, ali nije bila uspješna
Vidi originalni članak

Klerisa Zagorec, druga žena umirovljenog generala Vladimira Zagorca, želi se razvesti od supruga, doznaje Nacional. Navodno će ga i dalje posjećivati u zatvoru i ostat će s njim u korektnim odnosima, ali ne želi više biti u braku s njim. Nacionalov izvor tvrdi kako je Klerisa već dugo u lošim odnosima s Romanom Binderom, suradnikom i direktorom većine Zagorčevih tvrtki, koji je zapravo njegov paravan, kao i sa Zagorčevim odvjetnikom Zvonimirom Hodakom. Nakon sudskog postupka ona se upustila u suprugove projekte ulaganja u nekretnine, ali nije bila uspješna. Sukobljavala se i s ostalim suradnicima. Navodno Zagorčevoj tvrtki još nije do kraja isplaćen projekt Prebendarskih vrtova jer nije ispunjen uvjet da se iznajmi najmanje 75 posto poslovnih prostora. 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • medo59 11.01.2011.

    Da nije tužno bilo bi smješno.Dao sam jako puno u stvaranju ove Hrvatske a sad sam puno dužan.Tko mi je kriv?

  • papaja 11.01.2011.

    Jedan od pravnih načina kako da spasi dio imovine, jer po zakonu njoj pripada polovica imovine stečene u braku, a sve su stekli od rata, znači u braku, tako da ju sud ne može oduzet, jer ona nije osuđena prema tome ne može joj se oduzeti ni imovina!

  • angell11740 11.01.2011.

    svasta, pa onda i mirjana bu se razvela od ive, a jos malo i mesic bude na listi najtrazenijih zenika,......

Komentiraj...
Vidi sve komentare