To je to što me zanima!

Klerisa Zagorec spriječila ovrhu nad nekretninama

Zagorčeva žena uknjižila se na stan u Hatzovoj ulici i na pola poslovnog prostora u Boškovićevoj ulici. Tvrdi kako je to njena bračna stečevina
Vidi originalni članak

Klerisa Zagorec spriječila je Županijsko državno odvjetništvo da krene s prodajom nekretnina njezina supruga Vladimira Zagorca. Uknjižila se na stan u Hatzovoj ulici te na polovicu poslovnog prostora u Boškovićevoj ulici u Zagrebu te tvrdi kako je to njena bračna stečevina. Večernji list piše kako po njihovom bračnom ugovoru iz 2003. godine Klerisi pripada sve što je navela. Zagorcu se sudilo po starom zakonu te se tako ne može plijeniti Klerisina imovina. Prijedlog za odgodu ovrhe podnijela je i Vesna Grivičić Žanić (82) koja živi u Venezueli od 1999. godine. Ona sa Zagorcem vodi spor kojim traži da se s njezina stana u Ilici u Zagrebu izbriše Zagorčevo vlasništvo i poništi krivotvoren ugovor o darivanju tih nekretnina Zagorcu. Ona navodno za nezakonit upis Zagorčeva vlasništva nije ni znala. Nekretnine u Ilici država je htjela prodati.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • Huck 08.06.2010.

    Dobila je gospa Klarisa dobre naputke iz samoga vrha.! U Hrvatskoj je na žalost pravda (pravosuđe) poput batine! Ima dva kraja. Jedan kraj batine namjenjen za pućanstvo ( stoka sitnog zuba) , dok drugi kraj batine (pravde -pravosuđa) primjenjuje se samo za poseban , odabran stalež politički podobnih ! Zna se!

  • njonjo 08.06.2010.

    Sve joj uzeti,ona je to stekla u braku, sto znaci lopovlukom od muza

  • prepametna 08.06.2010.

    to je njena bračna stečevina ako se razvodi???jesu li se razveli????

Komentiraj...
Vidi sve komentare