To je to što me zanima!

Klisović: Ne može se kažnjavati poduzetnike, neka Vlada prvo krene od javnog sektora

Ne možete onda zbog toga penalizirati poduzetnike. Apelirate na svijest, ali nakon godinu dana pandemije, svi smo informirani. Nije stvar u informiranju nego povjerenju prema Vladi i institucijama, rekao je
Vidi originalni članak

Predsjednik zagrebačke Gradske skupštine Joško Klisović komentirao je moguće obavezno cijepljenje u 3 sektora.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Vlada mora procijeniti je li ugroza od pandemije toliko velika da šteti zdravlju nacije. Ako jest, onda u Ustavom propisanoj proceduri mora donijeti odluku o obveznom cijepljenju. Ako procjenjuje da nije, onda može reći da svakom građanu ostavlja na individualnu prosudbu hoće li se cijepiti ili ne. Ali, ako ostavi građanima da odluče hoće li se ili neće cijepiti, onda ih ne možete držati odgovornima za njihovu odluku jer ste im dali izbor - rekao je Klisović za N1.

Klisović kaže kako građani jesu informirani, ali da nedostaje povjerenja.

'UHIĆENJA SU VRH SANTE LEDA' Klisović: Tomašević je zatekao ogromnu rupu u proračunu, a kreće i reforma Gradske uprave

- Ne možete onda zbog toga penalizirati poduzetnike. Apelirate na svijest, ali nakon godinu dana pandemije, svi smo informirani. Nije stvar u informiranju nego povjerenju prema Vladi i institucijama. Ako vam u zdravstvu nisu cijepljeni, ljudi kažu čekaj. Mislim da Vlada treba prvo krenuti od javnog sektora - rekao je Klisović.

Govoreći o preustroju Gradske uprave, Klisović je istaknuo da se uredi grupiraju kako bi koordinacija bila lakša i kako bi bilo manje pročelnika.

- Neće doći do nikakvih smanjenja prava branitelja, ona će se poštivati, oni će i dalje nastaviti koristiti gradske prostore za aktivnosti koje su dosad koristili, a gradska vlast će se i dalje odazivati na sve važne obljetnice iz Domovinskog rata - rekao je Klisović.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Zimr 16.07.2021.

    Nije stvar u informiranosti, ni u povjerenju prema vladi i institucijama, nego bolest nije posebno opasna, a cjepiva su prilično neefikasna i eksperimentalna.

  • Lavljeoči 16.07.2021.

    Još jedan komunjara antifaker

  • 16.07.2021.

    Državni i javni sektori su u ovoj tvorevini već godinama nedodirljivi. Svi toliko puno i stručno rade da se nismo pomaknuli sa dna Europe. Siromaštvo u svakom pogledu pogotovu u mentalnom dijelu što se jasno vidi u temi cjepljenja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare