To je to što me zanima!

Klisović odgovorio Plenkoviću: Bizarno je što je vaš kandidat dizao ruku za blok Badel, žičaru

Vrijeme je da na čelo Zagreba dođe čovjek koji nije podržavao aktivnosti i nije kontaminiran osobnim prijateljstvima s ljudima koji su doveli grad u današnje stanje, poručio je Klisović
Vidi originalni članak

Premijer Andrej Plenković komentirao je u ponedjeljak kandidature za gradonačelnika Zagreba i poručio kako mu je bizarno da se SDP-ov Joško Klisović kandidira obzirom da nije osobno poznavao gradonačelnika Milana Bandića koji je grad vodio više od 20 godina. 

Klisović se na njegovu izjavu osvrnuo na Facebooku. Objavu prenosimo u cijelosti: 

KOMENTIRAO KANDIDATE Premijer o Klisoviću: Bizarno je da se kandidira netko tko nije poznavao Milana Bandića

Vidim da su moju izjavu prinijeli pozornosti gospodinu Plenkoviću, žao mi je što tako brzo ne reagira na ključne probleme države - što od njega očekuju građani!

Nažalost, premijeru je važnije jesam li osobno odnosno privatno poznavao gradonačelnika Milana Bandića. Ponovit ću: nisam ga osobno poznavao, nisam se družio s njim, poznavao sam ga samo kao javnu osobu. Ušao sam u bitku za Zagreb jer želim pomoći svom gradu koji je zapušten, ponižen, financijski uništen!

A ono što je zaista bizarno je to što gospodin Plenković za gradonačelnika Zagreba kandidira čovjeka koji je dizao ruku za promašene proračune, blok Badel, kredit za žičaru, čovjeka koji bi danas zaustavljao prodaju Gredelja, Paromlina, Zagrepčanke, a za prodaju je glasao u Skupštini!?

Vrijeme je da na čelo Zagreba dođe čovjek koji nije podržavao aktivnosti i nije kontaminiran osobnim prijateljstvima s ljudima koji su doveli grad u današnje stanje. Vrijeme je za novu eru Zagreba.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • caffechat 02.03.2021.

    Gosp. Plenkoviću,vaš kandidat ga je poznavao i dizao ruku za sve njegove promašaje. I Jasen Mesić 2009 nije poznavao Bandića i bio je rođen zagrebčan pa nije prošao na izborima...i član HDZ-a. Mi,zagrebčani,ne uvjetujemo da gradonačelnik mora biti zagrebčan..ali birati nekoga tko je bio u mogučnosti ne dignuti ruku za nešto što nije dobro....onda nas,zagrebčane,smatrate maloumnim???

  • little John 02.03.2021.

    Kad je Klisović takva poštenjačina i stručnjak, zašto mora živjeti na grbači građana? Zašto koristi 6+6 ?

  • Slučajni-prolaznik 🙂 02.03.2021.

    Zašto klisović i slični diplomati misle da oni moraju cijeli život dobijati povlastice i njihove obitelji i biti na nekoj vlasti...Ukratko svatko je glup tko im čini tu uslugu?Neka i drugi dobiju priliku??

Komentiraj...
Vidi sve komentare