To je to što me zanima!

Klizište je uništilo kuću: 'Može krenuti na nas, u strahu smo...'

Klizište je iznad obiteljskih kuća uz glavnu cestu u Novoj Gradiški. Mještani su u utorak pozvali službu 112 i prijavili uočeno, a u srijedu je klizište obišao novogradiški gradonačelnik Vinko Grgić
Vidi originalni članak

U Novoj Gradiški na padini brda Slavča iznad Vinogradske ulice pojavilo se klizište. Za sada je nastradao dio vinograda i jedna drvena kuća za odmor.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Klizište je iznad obiteljskih kuća uz glavnu cestu, stanovnici tog dijela Nove Gradiške strahuju da bi brdo moglo krenuti dalje.

POGLEDAJTE FOTOGALERIJU: 

Mještani su u utorak pozvali službu 112 i prijavili uočeno, a u srijedu je klizište obišao novogradiški gradonačelnik Vinko Grgić koji je razgovarao s mještanima i obećao im pomoć u sanaciji istoga.

ZBOG OBILNIH PADALINA Aktiviralo se klizište iznad Sl. Broda: Ugroženo desetak kuća

- Priča u svezi ovog klizišta traje već neko vrijeme, navodno je sredinom davnih sedamdesetih godina to isto brdo klizalo i nekoliko je obitelji ostalo bez kuća. Ondašnja država im je obnovila kuće, ako se to dogodi ponovo sumnjamo da će nam itko pomoći da se obnovi porušeno – rekao je čitatelj iz Nove Gradiške.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • matea.love.8 23.03.2018.

    misle da mogu protiv prirode ... vidjeh u zagorskom mjestu Klanjec gdje su također raskrčili šumu radi vinograda i načeli klizište ..drava ne poduzima ništa jer čovjek ima novčanih veza u svim institucijama

  • 1111111111111 22.03.2018.

    Ovako kad stvarno vidis di se te kuce nalaze. Nije ni cudoo da se ruse kad su gradjene na brezuljcima....

  • ljubica ljubičica_1 22.03.2018.

    U Hrvatskoj ima dosta klizišta .Neznam kako su pravili kuće blizu njih.

Komentiraj...
Vidi sve komentare