To je to što me zanima!

Klokan iz čista mira istukao Australku dok je šetala pse

Nesretna žena zaradila je dvadeset šavova na ušima nakon strašnog napada divljeg klokana dok je šetala svoja tri psa. Tobolčar je iskočio iz obližnjeg grmlja...
Vidi originalni članak

Australka Janet Karson jedva je preživjela napad klokana koji ju je pretukao dok je šetala svoja tri psa u Deanmillu nedaleko Pertha, piše Perth Now

- Skrenula sam s puta i odjednom je veliki klokan iskočio ispred mene. Počeo je naganjati mog psa - rekla je Janet za West Australian newspaper. Dala se u bijeg, no klokan ju je sustigao. Uzela je štap koji joj se našao pri ruci.

- Dignuo se na zadnje noge točno ispred mene. Bio je ogroman. Sve čega se mogu sjetiti je da je krenuo svojim pandžama na mene. I mirisa svoje krvi kad mi je glava klonula na prsa. U tom trenutku sam pomislila, gotova sam - priča Janet koja je zaradila posjekotine i modrice na vratu i leđima te dvadeset šavova na ušima. Ne sjeća se jesu li tobolčara naposljetku potjerali psi ili je sam odustao. 

- Iskreno, vjerujem da je čudo što sam živa.

Napadi klokana u Australiji su rijetki, iako je kontinent njihovo prirodno stanište. U srpnju je policija suzavcem morala tjerati velikog crvenog klokana iz dvorišta starije žene u Queenslandu. Napao ju je dok je vješala rublje.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • axlica 19.10.2011.

    pesi su joj kukavice :P

  • 101Z 19.10.2011.

    zavjera!

  • dadodada 19.10.2011.

    Iskocio je iz grmlja! Znaci bila je zasjeda! Mozda nije iz cista mira

Komentiraj...
Vidi sve komentare