To je to što me zanima!

Kobni skok: Teško ozlijeđeni tinejdžer (15) s Bačvica je na resipiratoru i u induciranoj komi

Tinejdžer koji je u nedjelju teško ozlijeđen nakon kobnog skoka u more na splitskim Bačvicama je na respiratoru i u induciranoj komi, a kako doznajemo, njegovo stanje je stabilno.
Vidi originalni članak

Nedaleko noćnog kluba na plaži na Bačvicama, 15-godišnjak je skočio na glavu s betonskog platoa te je teško ozlijedio vratnu kralježnicu. Liječnici nerado daju bilo kakve prognoze u ovakvim slučajevima, ali nadaju se da će njegov mladi organizam 'izvući' ono najbolje.

Nažalost, u ovakvim situacijama loma vratnog kralješka nije isključena ni mogućnost blaže ili teže paralize no dok se pacijent ne probudi iz kome i postane kontaktibilan, teško je razgovarati o ishodu liječenja. Kako smo ranije pisali, tinejdžer iz mjesta u okolici Splita u nedjelju oko 15 sati sa svojom ekipom došao je na plažu.

NESREĆA NA BAČVICAMA Užas u Splitu: Dječak skočio na glavu u plićak i slomio kičmu?

Tragičan događaj odvio se dva sata kasnije kada je 15-godišnjak, unatoč negodovanju prijatelja i upozorenja da je preplitko, odlučio skočiti na glavu na mjestu gdje je more dubine od metra do najviše metra i pol. Prilikom zarona udario u dno i ostao bez svijesti. Muškarac koji se našao u blizini vidio je što se dogodilo, ostao je pribran i odmah priskočio u pomoć okrenuvši ga kako ne bi nagutao mora. Dječak je u nedjelju navečer hitno operiran u splitskoj bolnici.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • traktor12345 28.07.2020.

    Širite dezinformacijee!! Nije na respiratoru, odakle vam uopće te informacije? Samostalno diše i pri svijesti je...

  • theshitdisturber 28.07.2020.

    the price of being cool

  • pauci 28.07.2020.

    Prc

Komentiraj...
Vidi sve komentare