To je to što me zanima!

Kombi s 11 migranata sletio u Kupu kod Gline, umrla je žena

Vozač je iskočio iz kombija i pobjegao prema minskom polju, a kombi u kojem je prevozio 11 migranata potonuo je u Kupu. Policija je spasila migrante, ali je kasnije tijekom pružanja pomoći jedna žena umrla
Vidi originalni članak

U noći na nedjelju oko 3 sata u mjestu Slatina Pokupska kod Gline policija je pokušala zaustaviti kombi njemačkih registarskih oznaka u kojem je bilo 11 migranata. Vozač nije htio stati, ubrzao je i sletio u rijeku Kupu, objavila je sisačko-moslavačka policija.

Policija je provodila pojačan nadzor u sklopu suzbijanja nezakonitog ulaska migranata u RH. Primijetili su sumnjivi kombi i signalizirali su vozaču da se zaustavi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

No on je ubrzao, izgubio kontrolu i sletio u rijeku.

Nakon toga je pobjegao prema minski sumnjivom području, a kombi u kojem je krijumčario migrante potonuo je u Kupu.

Policajci su razbili staklo na kombiju i spasili svih 11 migranata. No kasnije, tijekom pružanja liječničke pomoći, jedna žena je preminula.

Uskoro opširnije...

Idi na 24sata

Komentari 100

  • 26.08.2019.

    Puni komentari katoličke sućuti i ljubavi prema bližnjemu, vidim.

  • Plehan 25.08.2019.

    Vozač kombija koji je vozio emigrante,Srbin iz Srbije.Ovim putem molim policiju da se prema njemu ljudski i korektno ponaša,mogao bi netko od policije dobiti otkaz.

  • 123_321 25.08.2019.

    Neznam samo ko bi povjerova u ove priče : sletio u kupu, državljanin Srbije ,pobjegao u minsko polje .Biće da je to bija neki naš pandur u penziji pa tija malo zaradit penezi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare