To je to što me zanima!

Kod Novske: Vraćao se prema centru, srušio se i preminuo

Liječnici su ga reanimirali na terenu i za njegov život su se borili oko 40 minuta, ali bez uspjeha. Nažalost igrač je pred očima gledatelja preminuo, rekla je svjedokinja
Vidi originalni članak

U Kozaricama, nedaleko Novske u nedjelju je na nogometnoj utakmici između NK Nafta Kozarice i NK Naprijed Krapje preminuo igrač domaćina. Prema neslužbenim informacijama riječ je o  mladiću (33). Svjedoci kažu da se mladić nakon što je Nafta primila zgoditak oko 10. minute s ostalim suigračima vraćao prema centru i srušio se na teren.

ADRIAN LILLEBEKK (1997. - 2018.) Što se to događa?! Treća smrt nogometaša u desetak dana...

- Prvi su mu u pomoć pritrčali sudac i nekoliko igrača, pozvana je Hitna pomoć. Iz Hitne pomoći su rekli da ga ne diraju već da ga polože na bok, te da mu izvuku jezik kako ne bi došlo do gušenja. Hitna je stigla nakon dvadesetak minuta od poziva, počeli su reanimacijom i za njegov život su se borili oko 40 minuta, ali bez uspjeha. Nažalost igrač je pred očima gledatelja preminuo – rekla je čitateljica koja je rekla da je nesretni igrač danas imao rođendan.

Policija je potvrdila smrt nogometaša i kažu da je očevid u tijeku.   

Idi na 24sata

Komentari 64

  • Bokica25 14.05.2018.

    Počivao u miru Božijem anđele slatki... 😢😢😢

  • Mateo_Popovic 14.05.2018.

    To su dobro poznati specijalci iz ZHM SMZ,vjerovatno je dispecer za procjenu hitnosti dao svoj strucni savjet, naravno sada ce krivotvoriti malo dokumentacije,to im je obicaj(postoji sumnja da to rade),proglasiti da je decko pijanac,bez dokaza, te da se decku nije moglo pomoci....naravno nije se moglo pomoci ako na savjet hitne nitko nije poceo reanimaciju...pa nemoze mu nitko pomoci nakon toliko vremena koje je proveo bez kisika

  • josip1948 14.05.2018.

    Prvo mjesto tragedije nije na vrhu planine gdje je dolazak otežan ili nemoguć, već u ravnici, gdje se i od Zagreba dolazi vrlo brzo.. Drugo, javni skup, kakav je nogometni susret ne može se održati bez ekipe hitne pomoći (sa liječnikom) u protivnom je neregularan, treće, (zanimljivo pitanje) čija diletantska uputa prisutnima na terenu jest, "polegnite na bok i izvadite jezik (kao zbog gušenja) i ništa ne dirajte". Kujundžiću, radite nešto jer ovo je pošast od vašeg sustava zdravstva, ili idite kući pustite nekoga tko zna raditi, da obavlja vaš posao za koga ste nesposobni. Zamislite si, (ne daj Bože) da nekome iz vaše obitelji treba pomoć, a vi ju čekate 20 minuta! Nismo svi liječnici, a niti vi, u trenutku kolapsa mladića (ptepostavljam, iako nisam siguran), ne biste čekali hitnu 20 minuta. Ovaj događaj traži hitnu ostavku ministra zdravstva i ostalih po zapovjednoj odgovornosti. Za miloga Boga mladić je stradao zbog šlampavosti, neodgovornosti i nebrige, te nesposobnosti zdravstvenog sustava na čelu sa Kujundžićem (ne mogu ga titulirati niti gospodinom niti doktorom, jer je Hipokratovu zakletvu nebrojeno puta zaboravio).

Komentiraj...
Vidi sve komentare