To je to što me zanima!

Kod Rogotina dvoje mrtvih, u Neretvi poginuo policajac (26)

Između Komina i Rogotina auto je sletio s ceste u maslinik i zabio se u betonski stup. Treća osoba iz auta bori se za život. U Metkoviću je poginuo policajac (26)
Vidi originalni članak

Između Komina i Rogotina u subotu oko 1,45 sati poginulo je dvoje ljudi, dok se jedna osoba bori za život. Prema prvim informacijama, oni su bili zajedno u vozilu koje je zbog neprilagođene brzine sletjelo s ceste u maslinik i udarilo u betonski stup.

U Metkoviću auto sletio u Neretvu

Policajac (26) iz Metkovića u subotu u 4.15 sati sletio je autom s kolnika u Ulici Stjepana Radića u Neretvu. U zavoju je pri velikoj brzini, Peugeotom splitskih registracija, udario u rasvjetni stup kojeg je odvalio, zakačio betonsku vazu s cvijećem, zarotirao se na cesti, presjekao drugu traku i sletio u rijeku. Na mjesto nesreće izašli su ronioci i policija koji su policijskim plovilom pretraživali rijeku. Vozilo u kojem se nalazilo mrtvo tijelo 26-godišnjaka, izvukli su oko 7.40 sati. Po nalogu županijskog državnog odvjetnika, koji je rukovodio očevidom, tijelo je prebačeno na odjel patologije gdje će se obaviti obdukcija. Poginuli policajac bio je izvan službe. 

Idi na 24sata

Komentari 28

  • WOMANIZER 22.12.2012.

    nemojte voziti tako brzo, a pogotovo nemojte voziti ako ste pili, a mislim da je ovdje baš taj slučaj!

  • andi_1 22.12.2012.

    strašno za čut a kamoli za obitelji koje su zavijene u crno !! Iskrena sučut...

  • deba KING 22.12.2012.

    Počivali u miru

Komentiraj...
Vidi sve komentare