To je to što me zanima!

Kod Vrlike pronašao uginulog vuka na cesti: 'Evo kako je završio. Baš mi je žao životinje'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Čitatelj je naletio na vuka kako beživotno leži na D1 u Cviljanama kraj Vrlike u subotu oko 6 sati. Iz policije su nam potvrdili kako su izašli na teren i pozvali veterinarsku inspekciju. Ne zna se radi li se o vuku od jučer
Vidi originalni članak

Nakon što je u petak oko 11 sati prijepodne naš čitatelj s balkona snimio ranjenog vuka kako hoda među kućama na području Vrlike, u subotu ujutro drugi je zatekao uginulog vuka u Cviljanama, mjestu pored tog grada.

- Evo kako je završio vuk iz Vrlike. Na D1 u Cviljanama. Baš mi je žao životinje, odmah sam pozvao policiju. Mislim da ga je nešto udarilo - kratko nam je rekao kad ga je snimio.

Pogledajte video

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iz PU šibensko-kninske potvrdili su nam kako su dojavu o uginulom vuku uz cestu zaprimili u subotu oko 6.50.

Policijski službenici provode očevid, a obaviještena je i veterinarska inspekcija. Zasad nije potpuno jasno je li pronađeni vuk onaj isti od jučer koji je hodao Vrlikom.

'MISLILI SMO DA JE PAS' POGLEDAJTE SNIMKU Vuk šeće u centru Vrlike kraj kuća. Ranjen je u glavu?! Lovci: 'Tražimo ga'

Lovac: 'To je taj vuk'

Ivan Milan, tajnik Lovačke udruge Svilaja Vrlika s kojim smo jučer razgovarali, tvrdi da je to upravo taj vuk.

- To je sigurno taj vuk. Sinoć oko 23 sata bio sam tamo, prelazio je preko D1 nekoliko puta. Bio je dezorijentiran, vjerojatno ga je preko noći udarilo vozilo, no taj dio spada pod susjedno lovište i drugu županiju, pa vam više od toga ne mogu reći - kaže Milan.

Čitatelj: 'To nije vuk od jučer'

Uginulog vuka jutros je došao vidjeti i čitatelj koji je jučer snimio jednog. On tvrdi suprotno, odnosno kako je ovo neki drugi vuk.

- To nije taj vuk. Onaj od jučer ima bjelju njušku i malo je svjetliji, a i dosta mršaviji od ovoga sad - uvjeren je čitatelj.

Više informacija o kojem se vuku radi, možda će biti jasnije nakon što policija i veterinarska inspekcije utvrde sve okolnosti.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • KakSiPaTak 16.08.2022.

    Prošli smo pored toga na putu za Duće, bilo je policije ali smo mislili da je pas

  • tara14 14.08.2022.

    Ovaj lovac - lažljivi kreten - koji je vidio da nekoliko puta dezorjentiran prelazi cestu, je načelno ubio tog vuka, jer nije poduzeo apsolutno ništa da bi ga zaštitio. ( pozvao policiju, veterinare i td ). Gad se pravda da je vuk ubijen ( nije uginuo kako piše novinar ) na području odgovornosti drugog lovačkog društva - pa se pitam što je on radio tamo . liku treba opaliti maksimalnu kaznu.

  • Djendara 13.08.2022.

    Nije isti.🤷🏻‍♂️ Sta je ovig auto lupio ili?

Komentiraj...
Vidi sve komentare