To je to što me zanima!

Pucnjava za pravoslavni Božić: Našli oružje i priveli troje ljudi

U pretragama su pronašli i oduzeli poluautomatsku pušku "Crvena zastava“, pištolj "Crvena zastava“, plinski pištolj, sedam bajuneta, cijev od automatske puške, vojnu optiku...
Vidi originalni članak

Nakon pucnjave u šumama kod Trpinje 5. i 6. siječnja, kada su prijavljeni 40-godišnjak i 35-godišnjak, policija je na tom području pronašla ilegalno oružje i streljivo. 

Policajci iz PU vukovarsko-srijemske jučer su pretražili domove i automobile deset ljudi na širem vukovarskom području.

U pretragama su pronašli i oduzeli poluautomatsku pušku "Crvena zastava“, pištolj "Crvena zastava“, plinski pištolj, sedam bajuneta, cijev od automatske puške, vojnu optiku za za ručni bacač raketa, šest spremnika za automatsku pušku i 866 komada različitog streljiva.

Tri muškarca iz Trpinje, 39-godišnjak, 38-godišnjak i 27-godišnjak, uz kaznenu prijavu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela "nedopušteno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari" predane su pritvorskom nadzorniku PU vukovarsko-srijemske.

Također, protiv dvoje ljudi, 19-godišnjaka iz Bobote i 44-godišnjaka iz Vukovara, slijede optužni prijedlozi Prekršajnom sudu u Vukovaru zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o oružju.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • Sucmuc 20.01.2018.

    No i to je normalno??? Pa s punim pravom Hrvati na tom podrucju ne zele cirilicu...ne zele zlotvore..ubojice i silovatelje u svojoj blizini! Imali bi i puno pravo da ih protjeraju jer njima je zlo u krvi!

  • vorian 19.01.2018.

    To je ovdje nama u Vukovaru svima dobro znano da su sva srpska sela oko VU naoružana do zuba i da mogu omanju vojsku naoružati! A pošto u VU policiji ima masu aboliranih krajinskih milicajaca pa štite svoje suseljane, tek kad stisnu iz ZG onda nešto malo se pokrenu i kao nešto naprave po pitanju tog oružja, ali toga ima po tim selima doslovno tone! Sve posakrivano po štalama, svinjcima i zakopano po njivama!

  • nori 🖖 19.01.2018.

    Ne kršite manjini prava

Komentiraj...
Vidi sve komentare