To je to što me zanima!

Koga čega janjetine, komu čemu meni! Na proslavi titule Zagore potukli se zbog pečenog mesa

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
U Policijskoj postaji Drniš u tijeku je kriminalističko istraživanje povodom događaja u Unešiću od 27. svibnja u večernjim satima kad je došlo do narušavanja javnog reda i mira od strane više osoba
Vidi originalni članak

Zagora iz Unešića na svom je travnjaku pobijedila Split (2-0) u posljednjem, 30. kolu 3. Nogometne lige Jug. No, sve je zasjenila tučnjava navijača. Kako doznaje Šibenski.hr razlog tučnjave je banalan. Navode kako su se muškarci potukli oko besplatnog mesa kojim je domaćin htio počastiti okupljene. .

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Tko će papršnjak, tko će rebro - pitanje je koje je uzbudilo okupljene.

U Policijskoj postaji Drniš u tijeku je kriminalističko istraživanje povodom događaja u Unešiću od 27. svibnja u večernjim satima kad je došlo do narušavanja javnog reda i mira od strane više osoba, izvijestili su iz Policijske uprave šibensko-kninske.

NAVODNO GURAO I UDARAO LJUDE Policija istražuje slučaj masovne tučnjave na Poljudu: Zaštitar (24) je lakše ozlijeđen u okršaju

- Do sada provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je, nakon nesporazuma oko raspodjele mesa kojim je nogometni klub častio navijače i goste nakon promocije u viši rang natjecanja, 64-godišnjak vrijeđao 58-godišnjaka koji je dijelio meso. Nakon vrijeđanja je izbio tjelesni sukob između više osoba u kojem su 58-godišnjak i 56-godišnjak udarali 64-godišnjaka koji je zadobio lakše tjelesne ozljede - rekli su iz PU šibensko kninske.

MAKLJAŽA U DALMACIJI VIDEO U Unešiću izbila tučnjava nakon utakmice Zagore i Splita

Navode kako je podnesen Optužni prijedlog nad nekoliko muškaraca zbog počinjenja prekršaja iz čl. 6. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • Pešekan1 31.05.2023.

    AE a što reći o podneblju gdje se to dogodilo???

  • Bigolino 31.05.2023.

    Žešći seljačluk i primitivizam

  • branimir220250 31.05.2023.

    lako je prepoznati janjičare😂❌

Komentiraj...
Vidi sve komentare