To je to što me zanima!

Kokošarska korupcija je pravilo u Hrvatskoj, a ne iznimka...

Kod nas već poznanstva ili stranačka pripadnost nose određenu privilegiju, a još ako se plati ručak, janjetina, izvede u noćni izlazak i sve začini damama, nisu potrebne milijunske cifre
Vidi originalni članak

Hoće me napraviti kokošarom! Poručio je to Dragan Kovačević, nekad moćni direktor strateške državne tvrtke Janaf tvrdeći da ga Uskok ponovno bezrazložno optužuje.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 3

  • Lamrak67 26.03.2023.

    Ne kužim kakve veze ima Koko i 👻👻👻 ili koke koje nesu jaja, kakve veze to ima sa odjelima ili sa krađom?Pa i Hitler je imao lijepa odjela, sve po mjeri Huga Boss-a, pa ne vidim smisao povezivanja sa tzv "kokošarima"?Zna li netko definiciju za tzv kokošarsku korupciju?, pa da i ostali građani lijepe znaju o čemu se to uopće radi.

  • 25.03.2023.

    Za današnje doba, naprosto je nestvarno u šta su pretvorili drzavu, sustav i društvo.

  • Luna777 25.03.2023.

    Znači, kod nas se ne krade na veliko već kokošari? Ne znam da li bih se složila sa time, jer svako malo čitamo da se zamračuju milijuni, čak i milijarde! No, najžalosnije je to što 95% kokošarenja dolazi od članova HDZ-a, valjda stoga što su na vlasti i više im je dostupan lov u mutnom, ali ima tu mnogo i genetike, pa se vidi tko su članovi te stranke. Eto proglasili su nas najkorumpiranijom državom u EU. Da, na žalost po tome smo prvi, a u svemu ostalom predzadnji. Što na to ima reći vođa svih vođa, gospodin Plenković, sa svime se stalno hvali i hvasta, a ovaj podatak uporno zaobilazi. Zašto?

Komentiraj...
Vidi sve komentare