To je to što me zanima!

Kolakušić o Agrokoru: Ovo je najtužniji dan, idem u politiku

Sudac Mislav Kolakušić za N1 je rekao kako nikad nije bio ljući nego danas nakon izglasavanja nagodbe u Agrokoru. Kaže da će se sigurno politički aktivirati jer nešto se mora mijenjati
Vidi originalni članak

Ovo je najtužniji dan u Hrvatskoj, rekao je sudac Trgovačkog suda Mislav Kolakušić za N1, komentirajući izglasavanje nagodbe u Agrokoru i dodao da je u suprotnosti sa zakonom što je nagodbu izglasalo Privremeno vjerovničko vijeće, a ne Stalno vjerovničko vijeće.

REAKCIJE NA NAGODBU Maras: Dobro je da će Agrokor raditi, ali je ostala velika mrlja

Sporno mu je i što će nekretnine iz Agrokora prijeći u ruke stranih vlasnika te je rekao da smo ostali bez PIK-ova, Belja i koncesija i dodao da će Hrvatska nestati te da više ništa neće biti u našem vlasništvu. Kaže kako nagodba nije legitimna, ali da će postati pravomoćna. 

POSAO JOŠ NIJE GOTOV Bitka tek počinje: Izglasana je nagodba vjerovnika Agrokora!

Kolakušić je nastavio i kako moramo resetirati naše društvo te se pitao zbog čega smo ratovali da bi sada ostali bez svega. Naglasio je kako nikada nije bio ljući nego danas i da se trebao provesti stečaj nad Konzumom, ali ne i drugim poduzećima iz koncerna. 

Zaključio je da će se sigurno politički aktivirati jer da ne zna što drugo učiniti. 

Idi na 24sata

Komentari 158

  • mika BJ 05.07.2018.

    bojim se da je kasno.

  • kurcoglu 05.07.2018.

    Jel to onaj manijak koji, zamislite, fotografira gole žene? Moj glas ima...

  • arwin 05.07.2018.

    Kolakušić ispravno zbori. Ali, pljačka je počinjena još prije 20 godina od strane HDZ-a i SDP-a (udba) a mi upravo nazočimo posljednjem koraku tj. vračanju Hrvatske u status prije 1918 kad smo bili austro-ugarska kolonija, izvor sirovina, vojnika, seljaka i sluga za potrebe Habsburga. Ali ne treba se živcirati. Da smo za nešto drugo sposobni ne bi nakon 28 godina "samostalnosti" pod vodstvom "domoljuba" na ovo spali.

Komentiraj...
Vidi sve komentare