To je to što me zanima!

Kolarić predala kandidaturu za predsjednicu SDP-a Zagreb

Pred članovima je vrlo jednostavan izbor - ili će izabrati nastavak dosadašnje neuspješne politike ili će izabrati promjene - novi SDP, novi, jaki, snažan SDP, izjavila je Kolarić
Vidi originalni članak

Aleksandra Kolarić predala je u petak navečer kandidaturu za predsjednicu zagrebačke Gradske organizacije SDP-a, izjavivši da su predstojeći izbori presudni za zagrebački SDP i pozvala sve članove da izađu na izbore kako novoga predsjednika ili predsjednicu zagrebačkog SDP-a ne bi "izabrali šalabahteri".

U pratnji Aleksandre Kolarić prilikom predaje kandidature u SDP-ovu Gradsku izbornu komisiju (GIK) bili su i kandidati s njezine izborne liste za članice i članove Predsjedništva Gradske organizacije SDP-a, te njezini podupiratelji.

OBJAVILA KANDIDATURU Kolarić želi voditi zagrebački SDP: 'Biraj ime koje pobjeđuje'

"Pred članovima je vrlo jednostavan izbor - ili će izabrati nastavak dosadašnje neuspješne politike ili će izabrati promjene - novi SDP, novi, jaki, snažan SDP", izjavila je Kolarić.

 Kandidatkinja za predsjednicu zagrebačkoga SDP-a rekla je da će, nakon ovih izbora, raditi da SDP bude sa stavom - "čvrstim, jasnim, decidiranim stavom uvijek i svugdje".

 Na novinarske upite o izbornom programu, tj. konkretnim točkama i prijedlozima iz toga programa, Kolarić je rekla da će "sljedeće nedjelje predstaviti program detaljno razrađen u suradnji sa članovima za svako područje grada Zagreba i za stranku".   

SDP BIRA ŠEFA Kontaminirani izbori: Kolarić i Maras žele pravo glasa za sve

 SDP-ova Gradska izborna komisija održala je 11. svibnja prvu sjednicu na kojoj je donijela potrebne odluke vezane uz proces kandidiranja u Gradskoj organizaciji SDP-a Zagreb. Tako će GIK u roku od tri dana od isteka roka za kandidiranje, dakle najkasnije do ponedjeljka, 21. svibnja u 23,59 sati objaviti pravovaljane kandidature za pojedina tijela stranačke Gradske organizacije na internetskoj stranici www.sdp.hr i www.zagreb.sdp.hr.

IMA SVOJ STAV Kolarić: SDP je u potpunosti rastrgan klanovskim podjelama

 Izbori za predsjednika, potpredsjednike, članove predsjedništva i članove zagrebačkog gradskog odbora SDP-a održat će se u nedjelju, 10. lipnja 2018. Ako predsjednik Gradske organizacije ne bude izabran u prvome krugu, drugi krug glasovanja održat će se u nedjelju, 17. lipnja.

Idi na 24sata

Komentari 47

  • patagonija1 20.05.2018.

    Idemo gospođo Kolarić. Drzim fige za vas

  • projekt_venus 20.05.2018.

    Kolarićka toliko puno priča (a uglavnom ništa ne kaže) da nije čudno da su ju izbacili iz stranke. Da se učlani u bilo koju stranku, izbacili bi je. Nisam sigurna da će ni ovaj put dugo ostati u stranci

  • intellectus 20.05.2018.

    Sdp Zagreb, ali i Sdp uopće je na velikom ispitu, totalni raspad na više čoporaških skupina ili izabrati osobu koja će objediniti socijaldemokraciju, onu pravu. Tu ne mislim na staziće, ostojiće, markovine, pusiće, obersnele i slične, ne mislim više ni na Bernardića, ti likovi su istrošeni, bezidejni i uistinu velika opasnost za socijaldemokraciju kod Hrvata. Od poznatijih, vidim samo jednu pravu i sposobnu osobu (moralnu i po nazoru), mislim na gospodina Piculu. Naravno da nema idealnih, ali mi se Picula čini jedini razuman da se primi tog zadatka. Ne zaboravimo da se Sdp mora nanovo pozicionirati, nije nezamariva činjenica da se socijaldemokracijom "bave" skoro svi i svatko na svoj dekadentan način, od Hdz-a, preko ŽZ i Mosta pa do sektaških ogranaka jednih ili drugih. Socijaldemokracija nije više PRIVILEGIJA niti SVOJINA, a da je to tako, najbolje pokazuje opća kriza socijaldemokracije u EU-u.

Komentiraj...
Vidi sve komentare